Smaga avārija Mārupē - pēc sadursmes uz sāniem apgāžas kravas auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Mārupes melnajā punktā – Kantoru un Lielās ielas krustojumā kārtējo reizi noticis negadījums, kurā cietuši cilvēki. Vairāki uzlabojumi, ko veikuši ceļu satiksmes uzraugi, šajā vietā, acīmredzot, nav līdzējuši, trešdienas vakarā vēsta raidījums "Degpunktā".

Pagājuši vairāk nekā divi gadi, kopš Mārupē Lielā ielā grants seguma vietā parādījies asfalts un, ja sākotnēji apkārtnes iedzīvotāji par to priecājušies, tad tagad viss vairs nerādās tik rožainās krāsās, jo katru nedēļu Lielās un Kantora ielas krustojumā notiek pa kādam lielākam vai mazākam negadījumam.

Trešdien šajā vietā saskrējies "Mercedes" kravas auto ar vieglo automašīnu "Volkswagen".

Pēc sadursmes "kravinieks" apgāzies uz sāniem, Kantora ielā pilnībā nobloķējot satiksmi. 

Notikuma vietā sastaptais kravas auto firmas īpašnieks norāda, ka pēc viņa šofera stāstītā "golfiņš", visticamāk, neesot apstājies pie "Stop" zīmes.

Slimnīcā nonākuši abi šoferi ar aizdomām par galvas traumām. Policijā sākta lietvedība, taču daudz te nav ko izmeklēt. Pie vainas "Volkswagen" vadītāja neuzmanība. Ja kravas auto šofera traumas nebūs smagas, viss beigsies ar administratīvo lietvedību un nelielu naudassodu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu