Melānijas Trampas jaka ar uzrakstu "Man patiešām vienalga, bet tev?" bijis vēstījums medijiem

Foto
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tā bija mistērija, kas radīja neskaitāmus minējumus, kāpēc ASV pirmā lēdija Melānija Trampa šā gada jūnijā, viesojoties nelegālo imigrantu bērnu aizturēšanas centrā Teksasā, bija tērpusies jakā ar uzrakstu  "I Really Don't Care, Do U?" ("Man patiešām vienalga, bet tev?"). Tagad šis noslēpums ir nācis gaismā, raksta raidorganizācija BBC. 

Tajā laikā ASV prezidents Donalds Tramps paziņoja, ka uzraksts esot vērsts pret "viltus ziņām". Savukārt Melānijas preses pārstāvis norādījis, ka "tā ir tikai jaka" bez slēptas nozīmes.

Tagad mums ir atbilde - Melānija Trampa atzinusi, ka tādā veidā viņa sūtījusi vēstījumu.

Intervijā ar "ABC news" bijusī modele atzinusi, ka jakas uzrakstam tomēr bija "savs vēstījums". 

"Es nenēsāju jaku, kad biju kopā ar migrantu bērniem, man tā bija mugurā, iekāpjot un izkāpjot no lidmašīnas," stāsta Trampa. 

Pēc viņas teiktā, uzraksts uz jakas bijis vēstījums tiem cilvēkiem un kreisā spārna medijiem, kas viņu kritizē.

"Es gribu parādīt, ka man ir vienalga. Jūs varat mani kritizēt un teikt, ko gribat, tas mani neatturēs darīt to, ko es uzskatu par pareizu, " atzinusi Trampa. 

Tāpat Trampa kundze norāda, ka mediji ir "apsēsti" ar viņas garderobes iztirzāšanu. "Es vēlētos, lai viņi [mediji] pievērstos maniem darbiem, nevis tam, kas man mugurā," paudusi Trampa. 

Katrā ziņā, pirmās lēdijas garderobe, visticamāk, joprojām paliks apspriests temats Donalda Trampa prezidentūras laikā, meklējot slēptus un mazāk slēptus vēstījumus viņas izvēlē. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu