Traģēdija Tallinā: pēc gāzes noplūdes privātmājā cietušās ģimenes trešais bērns smagā stāvoklī atrodas slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kļuvis zināms, ka pēc gāzes noplūdes kādā privātmājā Tallinā, kur atrasti divu bērnu līķi, trešais bērns atrodas slimnīcā smagā stāvoklī; vecāku dzīvībām briesmas nedraud, vēsta portāls "Postimees". 

Ziņots, ka sestdien, 13. oktobrī, pulksten 18.11 atbildīgie dienesti saņēmuši informāciju, ka kādā Tallinas privātmājā atrasti četrus un septiņus gadus vecu bērnu līķi.

Pēc Postimees rīcībā esošās informācijas, negadījumā cietušās ģimenes trešais bērns atrodas slimnīcā smagā stāvoklī, viņa vecāku dzīvībām briesmas nedraud. 

Notikuma vietā kaimiņi stāstījuši žurnālistiem, ka runa ir par ļoti labu ģimeni. Kaimiņi nezināja stāstīt, kad tieši ģimene ievākusies šajā mājā, bet dzīvo šeit jau gana ilgi.

Patlaban zināms, ka rindu mājas otrajā pusē arī bijusi gāzes noplūde, taču, par laimi, cilvēki tajā nav cietuši. Glābēji pārbauda visu māju, lai pārliecinātos, ka cilvēkiem briesmas nedraud. 

Foto: Gāzes noplūde privātmājā Tallinā 

Konkrētais gāzes vads apgādā ar gāzi trīs ielas; līdz šim gāzes noplūde konstatēta 17 mājās. Glābēji sazinājušies ar visu māju iedzīvotājiem, bet neviens nav cietis. 

Visi traģiskā notikuma apstākļi tiks noskaidroti pēc pārbaudes. Glābšanas dienesti atgādina, ka gāzes iekārtas jāpārbauda vismaz vienreiz gadā. 

Ja rodas aizdomas, ka notikusi gāzes noplūde, nekavējoties jāatver visi logi un durvis; kā arī jāizsauc attiecīgā tehniskā palīdzība. Pasliktinoties veselības stāvoklim, jāizsauc ātrā medicīniskā palīdzība. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu