Dārziņos, iespējams, noticis bērna nolaupīšanas mēģinājums (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Rīgā netālu no Dārziņiem, iespējams, noticis bērna nolaupīšanas mēģinājums, taču nav zināms, ka tā nav bijusi vienkārša vēlme palīdzēt - ziņo Latvijas Televīzija, atsaucoties uz "Facebook" ievietoto informāciju. 

7. oktobra vakarā kāds autovadītājs ar mikroautobusu netālu no Dārziņu pieturas pa ceļam uz Mežezeri piedāvājis bērnam, kurš devies mājās, iekāpt savā transportlīdzeklī.

Vadītājs izmetis no auto rotaļlietu, aicinājis bērnu to pacelt un novietot uz automašīnas aizmugurējā sēdekļa. Bērns atteicies un sācis skriet prom. Autovadītājs tam sekojis, taču nav spējis panākt, liecina vietnē "Facebook" publicētā informācija. 

Trīs dienu laikā šis bijis trešais šāds policijas izmeklēts gadījums, taču pirmajos divos gadījumos izrādījās, ka tā bijusi nesavtīga vēlme palīdzēt bērnam, kurš viens tumšā vakarā devies mājās. 

Pēdējā gadījumā policija atzīst, ka autovadītājs tāpat varētu saņemt administratīvu sodu, jo tā vietā, lai atvērtu logu un pajautātu vai bērnam nepieciešama palīdzība, viņš mēģinājis to ievilināt auto izmetot rotaļlietu - stāsta Salaspils Iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšniece Ļena Keine-Kaštaļjana.

Vīrieša identitāti pagaidām nav iespējams noskaidrot un policija pieļauj, ka to būs nepieciešams darīt bērnam. 

Liekam uztraukumam nav pamata, taču policija aicina iedzīvotājus lūdz ziņot par katru šādu gadījumu. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu