Līdz ar pensiju, riteni un iepirkumiem mīklaini pazūd pensionārs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Degpunktā/Facebook

Trešdien, 17. oktobrī, Ozolnieku novada Garozas ciematā pulcējās kupls skaits policistu un brīvprātīgo, lai izložņātu mežus un grāvmalas, meklējot bezvēsts pazudušo vietējo iedzīvotāju Arvīdu Gaili - vēsta raidījums "Degpunktā".

77 gadus vecais vīrietis izgājis no savām mājām pagājušajā piektdienā, devies uz Jelgavu, vēlāk atgriezies Garozā, bet līdz mājām nav nonācis.

"12. oktobrī izgāja no mājas. Civilsievai pateica, ka brauks uz pilsētu pēc pensijas. Aizbrauca, ir liecinieki, ka viņš ir bijis pastā un izņēmis naudiņu," teic pazudušā Arvīda meita Baiba.

"Stāstīja, ka veikalā esot nopircis konfektes, gaļu un braukšot mājās. Izkāpis no autobusa, bijis arī vietējā veikalā. Devās ceļā uz mājā, iegāja skolā, parunāja ar skolas darbiniekiem, pasēdēja, paņēma riteni un devās mājās," televīzijas raidījumam pastāsta Baiba. "Sieviete, kura strādā skolā, redzējusi, ka viņš stumjas ar riteni pa taisnāko ceļu uz mājām, bet beigās pagriezies un gājis uz tilta pusi."

Tuvinieki uzskata, ka sirmgalvim ir samērā laba veselība. Viņš gan slikti dzird, bet visādi citādi atbilstoši savam vecumam turas braši.

"Pēdējā reizē, kad es biju, viņš teica, ka reiboņi uznāk, bet tas tā varētu būt. Pretsāpju zāles viņam vienmēr ir līdzi," min Baiba.

Ja kāds 12. oktobrī vai arī dienās pēc šā datuma ir redzējis bezvēsts pazudušo Arvīdu Gaili, tiek aicināts ziņot par to tuviniekiem personīgi pa tālruni +371 25930796 vai Valsts policijai pa tālruni 110.

No skolas video kamerām iegūtais materiāls tagad precīzi palīdz noteikt, kāds pazušanas brīdī pensionārs izskatījies - informē raidījums "Degpunktā".

Līdz ar tumsas iestāšanos trešdien meklēšana pārtraukta. Tuviniekiem joprojām nepieciešama informācija – jebkurš pavediens var krietni palīdzēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu