Precēts pāris, kantrī piekritējas un citi - "X Faktora" Intara Busuļa komandas dalībnieku vizītkartes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"X Faktora" grupas
"X Faktora" grupas Foto: F64

Šo svētdien, 21. oktobrī 12 dalībnieki trijās dažādās kategorijās uzsāks cīņu par galveno balvu – 10 000 eiro. Dalībniekiem izšķirošs būs ne vien žūrijas vērtējums, bet arī skatītāju balsojums. Tādēļ iepazīsti dalībniekus un atbalsti savu favorītu jau svētdien, kanālā TV3!

Intara Busuļa komanda kategorijā “vokālās grupas”: 

Duets Signe (27) un Jānis (26) savas kopīgās muzikālās gaitas uzsāka iepazīstoties Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskola, kur Jānis mācījās par džeza pianistu, bet Signe apguva akadēmisko vokālu. Šobrīd Signe studē LKK teātra režiju, taču Jānis ir nolēmis pilnvērtīgi attīstīt sevi mūzikas industrijā. Jāņa iecienītākais muzikālais stils ir džeza mūzika, īpaši Frenka Sinatras daiļrade, Signes iecienītākais ir mūziklu žanrs.

Foto: F64

Grupas Baritoni dalībnieki ir labi draugi, kas nāk no Rēzeknes. Draugu kopīgais ceļš aizsākās piedaloties šovā “Koru Kari” un pēc uzvaras, koncertējot ar kori, radās četru puišu sastāvs, izveidojoties grupai Baritoni. Kā arī, brāļi Ingars un Artūrs Puncuļi ar ģimeni guva uzvaru šovā “Dziedošās ģimenes 3”. Katram no puišiem ikdiena paiet savos darbos – Artūrs (23) strādā VUGD, Ingars (25) studē Rēzeknes Tehnoloģiju Augstskolā, Mārtiņš (21) nupat ir ieguvis bakalaura grādu uzņēmējdarbībā un Normunds (26) strādā SIA “Cido grupa”. Puiši savu muzikālo stilu varētu salīdzināt ar grupu “Take that”, taču starp puišiem nav viena konkrēta solista, jo katrs var dziedāt gan kopā, gan atsevišķi.

Foto: F64

Grupa Carnelian tika dibināta pirms diviem gadiem, apvienojoties draudzenēm, kuras katra atsevišķi kā soliste dziedāja vokālajā studijā “Aprīļa pilieni” Iecavā. Patrīcija (15) ir X Faktora jaunākā dalībniece, kas tāpat kā Anna vēl mācās Iecavas vidusskolā, savukārt Kristija studē Ekonomikas un kultūras augstskolā un Signija šogad beigs studijas Medicīnas koledžā. Grupas muzikālais žanrs ir kantrī, tādēļ meiteņu sapnis uz uzstāties īstā kantrī mūzikas festivālā Amerikā.

Foto: F64

Grupa Radio Trio dalībnieces iepazinās Rīgas gospeļkorī, kur kopā dziedāja jau vairākus gadus, taču ideja par grupu realizējās 2017. gadā. Meitenes ir uzstājušās kopā ar Ruthie Foster Rīgas Ritmi festivālā, “4 gadalaiki” koncertu sērijā, “Ielūdz Raimonds Pauls” koncerttūrē u.c. Meiteņu muzikālo stilu ir ietekmējuši blues, soul, gospel mūzikas mākslinieki - The Davis Sisters, Labelle, Staple Singers. Katrīna (27) ir mācījusies Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolā, kā arī apguvusi montessori pedagoģiju un skaņas terapiju. Madara (29) ir studējusi LMA vizuālo komunikāciju, sevi dēvē par multimākslinieci, savukārt, Gabriēla (25) ir pilna laika mūziķe.

Foto: F64

Fotogalerija: "X Faktora" dalībnieku vizītkartes

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu