Nurmagomedovs atklāj, kā sagaidītu Makgregoru Dagestānā (1)

Noskaties video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/LETA

UFC čempions vieglajā svarā Habibs Nurmagomedovs (dagestāniešu izcelsmes) pastāstījis kā viņš uzņemtu savu pēdējo pretinieku Konoru Makgregoru Dagestānā, ja viņš nolemtu to apciemot.

"Mums uzņemt viesus ir svēta lieta. Ar to arī esam slaveni. Šeit ir ko apskatīties. Varbūt parādīsim viņam cīņu zāli, jo viņš jau neprot cīnīties," ironiski sacīja Nurmagomedovs.

Cīkstonis turpināja jokot: "Pabarosim arī. Pie mums viesi nekad nav izsalkuši."

Šī intervija tapusi kontekstā ar to, ka Nurmagomedova tēvs Abdulmanaps pirms pāris dienām sarunā ar RIA Dagestan sacīja, ka ir piedevis Makgregoram par visiem viņa izteiktajiem apvainojumiem pirms cīņas un uzaicina viņu uz Dagestānu, kur 15. decembrī norisināsies pasaules čempionāts sambo cīņās.

"Uzaicinu viņu kā goda viesi. Nedrīkst sevī turēt ļaunumu, jābūt žēlsirdīgiem," sacīja tēvs.

Jau vēstīts, ka UFC 229 šova ietvaros krievs Habibs Nurmagomedovs ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica īru Konoru Makgregoru, aizstāvot vieglās svara kategorijas čempiona titulu, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu