Salaspils iedzīvotājs garām braucošā auto pamana ieroci ar klusinātāju (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kāds Salaspils iedzīvotājs rīkojies atbildīgi un pareizi, uzskata policija, jo nekavējoties informēja likumsargus par pavisam aizdomīgu skatu, ziņo raidījums Degpunktā.

Ziņotājs stāstīja, ka viņam garām pabraucis balts BMW markas spēkrats un tam aizmugurējā sēdeklī atradās šaujamierocis ar uzgali, kas izskatījās pēc klusinātāja. Policija uz saņemto informāciju steigšus reaģēja.

Aptuveni 35 gadus vecais BMW vadītājs bēgt no likumsargiem nemēģināja. Vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā, taču par kādiem nodarījumiem, to likumsargi pagaidām neatklāj.

Pārbaudot automašīnas salonu, policija uzgāja meklēto.

Lai noteiktu atrastā ieroča stāvokli un lietojumu, policija norīkojusi ekspertīzes.

Kriminālpolicijas priekšniece min, ka bieži konfiscēt šādus priekšmetus nenākas, un situācija sauc atmiņā agrākus laikus, kad ieroči civiliedzīvotāju rokās nebija retums.

Ja ekspertīzes atzinums norādīs, ka ierocis patiešām funkcionē, tā nēsātājam draud brīvības atņemšana līdz vienam gadam.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu