ESPN: Duranta nonākšana Ņujorkā ir ļoti ticama

Stāsta turpinājums
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Durants spēlē pret "Knicks"
Durants spēlē pret "Knicks" Foto: Leta/Reuters

Pazīstamais ESPN žurnālists Džeilens Rouzs izteicies, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigznes Kevina Duranta nonākšana Ņujorkas "Knicks" komandā ir ļoti ticama. 

Kā zināms, tad nākamajā vasarā 30 gadus vecais Durants kļūs par brīvo aģentu. Runas par to, kur savu karjeru turpinās divkārtējais līgas čempions sākās jau aizvadītajā vasarā. 

Bijušais līgas basketbolists Rouzs, kurš pēc savas spēlētāja karjeras strādā kā sporta žurnālists ESPN, uzskata, ka Duranta nonākšana Ņujorkā ir ļoti ticama.

"Durants bija pirmais, kurš iedeva Porziņģim iesauku "vienradzis". Viņš respektē viņa spēli," sacīja Rouzs.

Iepriekš medijos jau izskanēja ziņas par to, ka nākamo līgumu Durants pieņemšot finansiālu apsvērumu dēļ. Kā zināms, tad viņš upurēja lielu daļu naudas, lai pievienotos savai esošajai komandai Goldensteitas "Warriors". Nākamā vasara varētu būt Duranta pēdējā iespēja (ņemot vērā vecumu) noslēgt lielu, ienesīgu ilgtermiņa līgumu. 

Foto: LARRY W. SMITH/EPA

"Ja "Warriors" izcīnīs trešo čempiontitulu pēc kārtas, tad uzskatu, ka Durants būs prom. Ierašanās Ņujorkā būtu kā lielisks scenārijs viņa karjerai, kā arī no tuviem avotiem esmu dzirdējis, ka viņš pats esot ieinteresēts tur atrasties," atklāja Rouzs.

Žurnālists arī atzina, ka Ņujorka ir veiksmīgi pārbūvējusi savu kluba vadību. "Deivids Fizdeils, Stīvs Mailzs ir labi pastrādājuši, lai brīvie aģenti vēlētos doties uz Ņujorku. Kevins Nokss ir lielisks debitants. Komandas nākotne ir spoža," turpināja Rouzs. 

Šajā sezonā 30 gadus vecais basketbolists vidēji spēlē guvis 30,3 punktus, atdevis 5,9 rezultatīvas piespēles, kā arī izcīnījis 8,1 atlēkušo bumbu. Jāpiemin, ka pirms pāris dienām savu vienīgo spēli šajā sezonā Ņujorkā aizvadīja tieši "Warriors" komanda. Durantu šajā spēlē līdzjutēji pavadīja ar ovācijām, kas palīdzēja basketbolistam gūt 41 punktu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu