"Tūlīt pa galvu dabūsi!" "Ērkšķu" šovā starp Alīnu un Unu izceļas skaļš konflikts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Caur ērkšķiem uz.." jaunākajā sērijā, kas pie skatītājiem nonāks ceturtdien, 1. novembrī, pie sievietēm ieradīsies rakstniece un režisore Dace Priede, lai emocionālā nodarbībā runātu par bailēm un to pārvarēšanu.

Tāpat dāmas dosies uz mākslas terapiju, kur mācīsies atbrīvoties no pagātnes pāridarījumiem. Īpaši emocionāla izvērtīsies tikšanās ar aktieri un mūziķi Vari Vētru, kurš spēs aizskart pašas emocionālākās sirds stīgas un kā noprotams, bez asarām šādā brīdī neiztikt.

Meiteņu starpā izveidosies konflikts par bērnu audzināšanu. Meitenes pārmetīs Alīnai, ka viņa pati nemaz tik labi par bērniem nerūpējas, kā prasa no citiem, konfliktam pāraugot skaļos toņos Alīnas un Unas starpā.

Lai iemācītos dot arī citiem un sniegtu atbalstu bērniem ar īpašām vajadzībām, kā arī senioriem, kas dzīvo pansionātā, “Ērkšķu” meitenes sadalīsies komandās un īstenos vērienīgu un skaļu labdarības kampaņu. Kāpēc viena no komandām nolems ziedojumus tomēr nevākt un kādu pārsteigumu Vecrīgā sastaptajiem ļaudīm sarūpēs Inese? Desmit sievietes dzīves pārmaiņu priekšā - šokējoši atklāts sociāls raidījums "Caur ērkšķiem uz..." ceturtdien, 1. novembrī plkst. 22:00, “STV Pirmā!”

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu