"Puiši, ļaujiet man līdz mājām aizbraukt!" Šoferis vaicā policistiem, būdams 3,8 promiļu reibumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pašvaldības policisti. Ilustratīvs foto
Pašvaldības policisti. Ilustratīvs foto Foto: Evija Trifanova/LETA

Vangažos iedzīvotāji sūdzējušies policijai, par kādu apvidus auto, kura pasažieri visas dienas garumā traucējuši vietējiem ar skaļu uzvedību, piemēslošanu un alkohola lietošanu, vēsta raidījums Degpunktā. 

Pēc pirmā izsaukuma likumsargi nesastapa minētos miera traucētājus, taču pēc otrās reizes policijai izdevies jautro kompāniju satikt un brīdināt par iespējamām sekām, ja viņi nepametīs privāto teritoriju.

Ņemot vērā, ka visi mašīnā esošie uzdzīvotāji atradušies alkohola reibumā, tika norunāts, ka automašīnai pakaļ atbrauks kāda sieviete.

Vēl pēc brīža policisti uz kāda zemes ceļa sastapušies ar jau iepriekš minēto VW apvidus auto. Pēc pārbaudes policijas datu bāzē konstatēts, ka mašīna nav derīga braukšanai, jo tai nav ne izietas tehniskās apskates, ne iegādāta apdrošināšanas polise. 

Policisti mašīnu apturēja un konstatēja, ka pie stūres sēdies viens no iepriekš sastaptās iereibušās kompānijas vīriešiem, ne solītā sieviete. 

Vīrietis sarunā ar policistiem lūdzis: "Puiši, ļaujiet līdz mājai aizbraukt!"

No vīrieša nākusi izteikta alkohola smaka. Pēc pārbaudes noskaidrots, ka vīrietis ir 3,8 promiļu reibumā sēdies pie stūres.

Šis vakars beidzās ar dārgu protokolu un šķiršanās no auto vadītāja apliecības, vēsta raidījums Degpunktā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu