Marta Kukarane atklāj patiesību par ēšanu un svīšanu sporta zālē

Liene Skulme
, SIEVIETE
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Marta Kukarane
Marta Kukarane Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedātāja un tekstu autore Marta Kukarane vienmēr ir izcēlusies ar savu tiešumu, saucot lietas īstajos vārdos. Tāpat ir arī šoreiz.

Mēs dzīvojam ļoti straujā un interesantā laikā, kad ir grūti visam izsekot un tikt līdzi. Daudz tiek runāts par veselīgu dzīvesveidu, pareiziem ēšanas paradumiem, sportu, būšanu labā fiziskā un garīgā formā, tajā pašā laikā aicinot sievietes nepārspīlēt ar slaidumu, tievēšanu, neēšanas vietā ēst - un būt pašām. Tomēr tas ir koks ar diviem galiem, jo, ja tu gribi būt pati un tev, teiksim, garšo labi (ar uzsvaru uz labi, nevis daudz) paēst un nepatīk doties uz sporta zāli, tad kā to ir iespējams apvienot? Turklāt kā ir iespējams izvairīties no sabiedrības nosodījuma, ja gluži neatbilsti sabiedrības standartiem?

Pavērojot darbību sociālajos tīklos, tā vien šķiet, ka visi dzīvo sporta zālē un ēd tikai dārzeņus, augļus un dzer smūtijus. Tomēr - vai tiešām tas visiem patīk un garšo? Vai tiešām pēc sociālajos tīklos publicētajiem attēliem, cik visi ir sportiski un veselīgi, nav tā, ka aizkadrā dāmas atkrīt mīkstos dīvānos pie televizoru ekrāniem un apēd kārtīgu gaļas gabalu? Vai neviena no mums vairs neēd vecmāmiņas ceptās pankūkas un Cielaviņu?

Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka tās dāmas, kuras svīst sporta zālē (vai viņām tas patīk, ir cits jautājums), drīkst ēst vairāk nekā tās, kuras to nedara, jo ir skaidrs, ka viņas patērē vairāk kaloriju. Loģiski domājot, ja viņas daudz sporto, viņām ir arī jābūt redzamiem muskulīšiem, bet bieži vien ir redzami tikai kauli un āda. Kā tas ir iespējams?

» Dziedātāja Kukarane atklāti par IKEA gaļas bumbiņām un skapi, kuru meklēs citur

Pat pavērojot ik dienas apspriestās britu karaliskās ģimenes slaidās hercogienes, jāsaka, ka gan Keita Midltone, gan Megana Mārkla ir tik tievas, ka šķiet, ka vējš viņas aizpūtīs. Ir jāēd ļoti maz un ļoti reti un jānodarbojas ar jogu vai pilatēm droši vien 24 stundas diennaktī, lai tā izskatītos. Liela daļa dāmu seko viņu piemēram, mēģinot iegūt tādas auguma aprises - normāli neēdot un sportojot līdz bezspēkam. Tam nevajadzētu kļūt par apsēstību.

Dziedātāja un tekstu autore Marta Kukarane pauž savu viedokli par to, ko domā par ēšanu un svīšanu sporta zālē: «Ar sievietēm pēc 35 ir tā: vai nu tu beidz rīt (ēst visu, kas iekrīt acīs), vai arī... nebeidz. Jebkurā gadījumā būs jāsvīst kā sivēnam, lai saglabātos kaut kādā nebūt formā.» Sievietes, protams, to dara, jo nav citas izvēles.

«Nē, gājiens uz sporta zāli mani nepaceļ spārnos un neiedvesmo varoņdarbiem. Tas vienkārši ir mierīgākai sirdsapziņai,» šādu patiesību atklāj Marta. Nevar viņai nepiekrist, jo nav iespējams, ka pilnīgi visām sievietēm var patikt viens un tas pats, jo mēs taču esam tik dažādas!

Martai vienmēr bijusi arī laba humora izjūta: «Mana Instagram profila statistika ir supermelna. Tikko ielieku bildi, atbirst kāda čupiņa (sekotāju). Tas pat ir interesanti, jo īsti nevar saprast, uz ko tika liktas cerības. Vai arī vienkārši esmu kļuvusi neglītāka. Labi, ka man vēl ir kaķis. Piedodiet.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mmmmmmmmmm.....maaazaa māzā meitenīteeeeeee!!!!

A post shared by marta kukarane (@kukarane) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu