Daiļā divu meitu māmiņa Kristīne: sievietei vienmēr ir jāatrod laiks, lai savestu sevi kārtībā (2)

Iedvesmas stāsts
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Kristīne Danenbergsone ir divu burvīgu meitiņu māmiņa un aktīva sociālo tīklu lietotāja. Viņai ir daudz sekotāju Instagram, kur Kristīne regulāri dalās skaistās fotogrāfijās, pārdomās un video ierakstos. Viņa ir lielisks paraugs citām māmiņām, jo Kristīnei ikdienā veiksmīgi izdodas apvienot rūpes ne tikai par ģimeni, mazajām meitiņām, bet arī par sevi. Viņa vienmēr ir lieliskā formā, skaista, kopta, gaiša, smaidīga un pozitīva. Uzzini, kā viņa to spēj un iedvesmojies!

Kristīne Danenbergsone ir lielisks piemērs un iedvesmas avots citām sievietēm - ne velti viņai Instagram ir tik daudz sekotāju!

"Man bieži jautā, kā es vienmēr varu būt tik pozitīva un smaidīga! Patiesībā es neesmu tāda vienmēr. Katrā ziņā - pati tā nemaz nejūtos. Vai tas vispār ir iespējams?" Kristīne jautā. "Es ikdienā cenšos dalīties ar labo, īpaši, kad pati esmu kārtīgi un poitīvi uzlādēta - vēlos to nodot arī citiem, tajā pašā laikā neslēpjot to, cik grūti ir audzināt bērnus, cik daudz laika un pacietības tas prasa."

Foto: No personīgā arhīva

"Godīgi sakot, es tam neticu, ka ir tādi cilvēki, kas visu laiku ir pozitīvi uzlādēti. Katrā ziņā - ne reālajā dzīvē. Visiem ir savas problēmas, neveiksmes vai gluži vienkārši viņi no rīta ir izkāpuši ar kreiso kāju no gultas. Ja arī tādās dienās tu spēj uzvilkt masku un tēlot, ka tev viss ir forši, tad tu esi ļoti prasmīgs aktieris. Es uzskatu, ka esmu patiesa gan pret sevi, gan apkārtējiem. Es nemāku tēlot un nekad to necenšos darīt. Filmā lomu es noteikti nedabūtu!"

Kristīne piebilst: "Tikai tāpēc, ka publiski neizrādu savus lūzuma un vājums brīžus, tas nenozīmē, ka tādu nav."

"Cenšos tādos brīžos pati tikt galā ar savām emocijām, nošķirties no sociālās vides un man svešiem cilvēkiem. Tas nebūt nenozīmē, ka es visiem cenšos parādīt tikai savu pozitīvo pusi, bet gan to, ka protu atdalīt lietas, kuras ir un kuras nav jāiznes citiem," viņa ir atklāta. 

» Fitnesa modele Paula: bieži komentē, ka esmu pārāk liela, sakačāta un izskatos pēc vīrieša

"Es vispār esmu ļoti emocionāla, un divi bērni spēj ļoti ātri izsist no līdzsvara. Ir brīži, kad vīram saku, ka es vairs nevaru, ka ir par grūtu. Pašai paliek vieglāk, kad to pasaku skaļi, ka atļaujos būt vāja tādos brīžos. Cenšos arī nekad neturēt sevī to bēdu, kas manī ir, lai tas viss neuzkrājas un pēc tam neeksplodē. Runājiet viens ar otru par visu, kas uz sirds! Tas ir ļoti svarīgi, jo partnerim ir liela nozīme un loma ģimenē. Ja jūs spēsiet sastrādāties, tad visas ikdienas problēmas nemaz nešķitīs tik nopietnas un nepārvaramas."

Kristīnes Danenbergsones meitiņas
Kristīnes Danenbergsones meitiņas Foto: No personīgā arhīva

"Būt par mammu, tas ir tāds kārtīgs pilnas slodzes darbiņš, kas prasa visu tavu laiku un uzmanību. Bieži esmu pieķērusi sevi pie domas, ka neesmu pietiekami laba mamma, ka varētu darīt vairāk un dusmoties mazāk. Bet kura gan nav par to domājusi?" Kristīne pauž pārdomas. Jā, visticamāk, nevienai mammai neizdodas būt ideālai. 

"Manām meitenēm ir neliela gadu starpība (2,3 gadi), abas vēl ir maziņas, un katra prasa pēc iespējas vairāk uzmanības. Turklā, sākumā vecākā meita bija greizsirdīga uz māsu un tikai nesen sāka izrādīt pastiprinātu interesi un vēlmi kopā spēlēties. Tas nedaudz atvieglo ikdienu. Mēs ar vīru bieži cenšamies sadalīt pienākumus, pievēršot pastiprinātu uzmanību katrai no meitām. Kamēr viens midzina, otrs liek klučus... un otrādi."

Kristīne atklāj, cik dažkārt mēdz būt grūti vecāku lomā: "Reizēm laižamies prom no mājām, jo liekas, ka tā būs foršāk un mierīgāk visiem, bet bieži aplaužamies. Bērni kliedz, raud, krīt gar zemi un visādi citādi cenšas novest līdz ārprātam! Tāda ir realitāte, reti kad jūsu bērns smuki sēdes restorānā pie galda vai būs mierīgs un kluss izrādes laikā."

Kristīne Danenbergsone
Kristīne Danenbergsone Foto: No personīgā arhīva

"Bieži ir sajūta, ka dzīvē viss uz kādu laiku ir apstājies, nekas neiet uz priekšu," viņa atzīst. "Rutīna ir viena sasodīti traka lieta. Tieši tāpēc ir tik svarīgi meklēt kaut ko savu, darīt to, kas sagādā prieku un nodarbināt sevi ikdienā - paralēli bērnu audzināšanai. Ziniet, cik tas ir grūti, diendienā dzīvoties kopā ar mazo, kurš nemāk vēl komunicēt un tikai vāvuļo? Tāpēc es tagad priecājos, kad no dārziņa pārnāk arī vecākā meita, ar viņu vismaz var papļāpāt," Kristīne smejas.

Kristīnes vīrs ļoti labprāt piedalās meitiņu audzināšanā, atbalsta un palīdz tikt galā ar rūpēm: "Ikdienā man ļoti svarīgs ir vīra atbalsts un līdzdalība meiteņu audzināšanā.

Būt labai mammai noteikti ir vieglāk, ja blakus ir labs tētis! Ja es zinu, ka man ir, uz ko paļauties un man nav jāiet visam cauri vienai, tas ļoti palīdz tikt galā ar daudzām lietām un nenokārt degunu. Ir ļoti svarīgi atrast laiku sev, mans vīrs to respektē." 

Foto: No personīgā arhīva

Kristīne ir pārliecināta: "Sievietei ir jāatrod laiks, lai savestu sevi kārtībā, tā vienkārši ir! Nekad nedrīkst aizmirst, ka esi ne tikai mamma, bet arī sieviete un sieva. Protams, ja nav neviena, kas palīdz, kas pieskata bērnu, tad tu izvērtē savas iespējas, prioritātes un savu laiku. 

Taču, arī esot vienai mājās ar meitenēm, paralēli mājas sakārtošanai es vienmēr esmu atradusi laiku ieskriet dušā, izmazgāt matus un izdzert siltu kafiju.

Patiesībā, katra no mums var paveikt ļoti daudz, ja vien pati to vēlas!

Mīliet sevi!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konkurss noslēdzies, apsveicu dāvanu komplektiņa ieguvēju @armanesimona??? Meitenes, jauns GIVEAWAY sadarbībā ar @piendairyspa ?? Tik ļoti gribēju izmēģināt šos visus produktus un uzrakstīt savas atsauksmes pirms taisu konkursu, bet laika trūkuma dēļ sapratu, ka tas tik ātri nenotiks? Tāpēc, lai iet šis konkursiņš no manis jau tagad, bet savā reālajā pieredzē par produktiem es noteikti padalīšos vēlāk.???‍♀️ Pieļauju, ka mana āda būs ļoti pateicīga par šādu palutināšanu pēc šiem karstajiem laikapstākļiem.☀️??‍♀️ • Īsumā par šo produktu līniju - “Pien-DAIRY SPA” ir dabīga un unikāla formula, kuras pamatā ir piena sūkalu koncentrāta izstrādāšana, kas nodrošina produktiem augstu efektivitāti ādas kopšanā un attīrīšanā.?? Par smaržu runājot, ļoti grūti to aprakstīt, personīgi man nav nekādu asociāciju.?? • Lai piedalītos, atzīmē komentārā sevi un/vai draudzeni, kuru vēlētos iepriecināt ar šo kompelektiņu:?? 1. Šampūns 2. Kondicionieris 3. Intīmās ziepes 4. Sejas mazgāšanas putas 5. Roku ziepes Izloze noslēgsies 7. augustā, veiksmi!???‍♀️ @piendairyspa

A post shared by Kristīne Danenbergsone (@k.danenbergsone) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu