Mišela Obama atklāj, ka piedzīvojusi spontāno abortu; meitas ieņemtas ar "in vitro" fertilizāciju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bijusī ASV pirmā lēdija Mišela Obama.
Bijusī ASV pirmā lēdija Mišela Obama. Foto: Brynn Anderson/TT NYHETSBYRÅN

Bijušā ASV pirmā lēdija Mišela Obama publicējusi memuāru, kurā stāsta par savām grūtībām laist pasaulē bērnus - vēsta raidorganizācija BBC.

Savā grāmatā Becoming Mišela Obama atklāj, ka pirms 20 gadiem piedzīvojusi spontāno abortu. Intervijā ar televīzijas kanāla ABC raidījumu Good Morning America Mišela pastāstīja, ka pēc negadījuma jutusies "apjukusi un pamesta".

"Es jutos kā būtu kādu pievīlusi, jo nezināju, cik spontānie aborti ir bieži tāpēc, ka par tiem nerunā," intervijā televīzijas kanālam teikusi bijusī advokāte un slimnīcas administratore.

"Mēs sēžam vieni paši ar savām sāpēm, domājot, ka esam sagrauti," teica Mišela, piebilstot, ka "svarīgi pastāstīt jaunajām māmiņām, ka spontānie aborti mēdz gadīties".

34 gadu vecumā bijušā ASV pirmā lēdija atskārtusi, ka "bioloģiskais pulkstenis nav izdomājums" un "olšūnu skaits ir ierobežots", un tas viņai lika izmantot in vitro fertilizāciju.

"Uzskatu, ka tas ir briesmīgākais, ko mēs kā sievietes nodarām viena otrai - nestāstām patiesību par saviem ķermeņiem un kā tie strādā," pauda Mišela.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu