Vīrietis gūst traumas, iekrītot kanalizācijas akā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieces atklātajā Rīgas reģiona brigāžu atbalsta centra "Centrs" operatīvo medicīnisko transportlīdzekļu apkopes ēkā.
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieces atklātajā Rīgas reģiona brigāžu atbalsta centra "Centrs" operatīvo medicīnisko transportlīdzekļu apkopes ēkā. Foto: Edijs Pālens/LETA LETA

Sestdien Vidzemē mediķi palīdzību snieguši kādam 21 gadu vecam vīrietim, kurš guvis traumas, iekrītot kanalizācijas akā - aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Vīrietis kanalizācijas akā iekritis nejauši, pastaigājoties pagalmā. No akas vīrietis spējis izkļūt paša spēkiem un izsaucis mediķus. Vīrietis nogādāts slimnīcā ar galvas un krūšu traumām.

Vidzemē 56 gadus veca sieviete, mazgājot logus, izkritusi no otrā stāva. Viņa slimnīcā nogādāta ar galvas un muguras traumām, kā arī aizdomām par krūšu traumu.

Kurzemē 39 gadus veca sieviete, skaldot malku ar elektrisku ierīci, nopietni traumējusi plaukstu. Cietusī ar plēstu brūci plaukstā un ar pirkstu amputāciju nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī mediķi saņēmuši 980 izsaukumus, no kuriem 204 izsaukumi saistīti ar traumām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu