Cīņu "X Faktorā" pamet Reinis Straume un precētais duets - Signe un Jānis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64

Svētdien, 11. novembrī, norisinājās šova “X Faktors” trešais tiešraides šovs, kurā 10 dalībnieki ar individuāli sagatavotiem priekšnesumiem turpināja cīņu par galveno balvu - 10 000 eiro. Šonedēļ atkal šovu pameta divi dalībnieki.

Dalībniekiem neapšaubāmi svarīgs bija žūrijas vērtējums, taču izšķirošs bija tieši skatītāju balsojums, kuri ar savām balsīm noteica šīs nedēļas iznākumu.

Otrajā šova sērijā to uzreiz, bez iespējas dziedāt glābējdziesmu, pameta Aijas Auškāpas komandas dalībnieks Reinis Straume. Tāpat par palikšanu šovā ar glābējdziesmu cīnījās Intara Busuļa komandas duets Signe un Jānis, kā arī Reiņa Sējāna komandas dalībnieks Roberts Memmēns, taču žūrija izlēma, ka sūtīs mājās precēto duetu.

Reinis Straume (30) ir rīdzinieks, grupas Double Faced Eals solists. Reinis 12 gadu vecumā sāka dziedāt bērnu baznīcas korī Sv. Franciska Romas katoļu baznīcā. Talantīgais mākslinieks tikai pavisam nesen pirmo reizi apmeklēja vokālās nodarbības, taču viņš ir pārliecināts, ka tas nav šķērslis uzvarai šovā X Faktors. Reiņa lielākais sasniegums ir uzvara starptautiskajā "YouTube" mūzikas šovā “Best.Cover.Ever” ar grupu Double Faced Eals, kur žūrijas vidū bija arī Ludakriss.

Duets Signe (27) un Jānis (26) savas kopīgās muzikālās gaitas uzsāka iepazīstoties Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskola, kur Jānis mācījās par džeza pianistu, bet Signe apguva akadēmisko vokālu. Šobrīd Signe studē LKK teātra režiju, taču Jānis ir nolēmis pilnvērtīgi attīstīt sevi mūzikas industrijā. Jāņa iecienītākais muzikālais stils ir džeza mūzika, īpaši Frenka Sinatras daiļrade, Signes iecienītākais ir mūziklu žanrs.

Fotogalerija: "X Faktora" dalībnieku vizītkartes

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu