"Staro Rīga" laikā ierobežos satiksmi vairākās Rīgas centra ielās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gaismas festivāls "Staro Rīga" 2017. gadā.
Gaismas festivāls "Staro Rīga" 2017. gadā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Gaismas festivāla "Staro Rīga" laikā vairākās pilsētas centra ielās tiks ierobežota satiksme, aģentūru LETA informēja Rīgas domes pārstāve Larisa Vladova.

No 14. novembra pulksten 20 līdz 20. novembra pulksten 9 būs slēgta transportlīdzekļu satiksme Zirgu ielas posmā no Meistaru ielas līdz Doma laukumam un organizēta divvirzienu transportlīdzekļu satiksme Doma laukumā.

Tāpat šajā laika posmā būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana 30 metrus garā Zirgu ielas posmā un Tirgoņu ielas labajā pusē, posmā no Šķūņu ielas līdz Krāmu ielai. Ierobežojumi neattieksies uz transportlīdzekļiem ar izsniegtām stāvēšanas atļaujām.

16. novembrī, 18. novembrī un 19. novembrī no pulksten 17 līdz pulksten 23 un 17. novembrī no pulksten 20 līdz pulksten 23 būs aizliegts apstāties un stāvēt Pils laukumā pie ēkas Pils laukuma 2.

Tostarp no 16. novembra pulksten 8 līdz 20. novembra pulksten 13 būs slēgta kuģošanas līdzekļu satiksme Pilsētas kanālā.

No 16. novembra pulksten 17 līdz 19. novembra pulksten 23 Doma laukumā, Herdera laukumā, Vērmanes dārzā un laukumā ap Rīgas Svētā Pētera baznīcu, kā arī citās "Staro Rīga" pasākumu norises vietās būs aizliegta citu, ar pasākumiem nesaistītu, skaņu pastiprinošo iekārtu izmatošana.

Pasākuma norises vietu iekārtošanas un demontāžas darbu veikšanas laikā, kā arī pasākuma laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņu līmenis.

Kā ziņots, gaismas festivāls "Staro Rīga" norisināsies no 16. novembra līdz 19. novembrim, katru dienu no pulksten 17 līdz pulksten 23.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu