Bezpajumtnieks Cēsīs mitinās "katakombās" un gandrīz aiziet bojā ugunsgrēkā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Cēsīs kāds bezpajumtnieks sev par mājvietu bija radis plašu tuneļu tīklu, kas ceturtdien aizdedzies; nelaime gandrīz prasīja vīrieša dzīvību - vēsta LNT raidījums Degpunktā.

Cēsis norobežotā teritorijā slejas vairāki pamesti grausti, kuri savā starpa savienoti ar apakšzemes tuneļu tīklu. Dzīvesvietu šeit sev raduši bezpajumtnieki, tai skaitā kāds 50 gadus vecs vīrietis.

Ielas pretējā pusē dzīvo pensionāre vārdā Anna. Ceturtdienas vakarā viņa pamodusies, jo pie ieejas tuneļu tīklā bija ieradušies operatīvie dienesti. Sākumā Anna nenojauta, kas varētu būt aizdedzies.

Drīz glābēji no pazemes iznesa 50 gadus veco bezpajumtnieku. Vīrietis bija saindējies ar dūmiem un tika nodots mediķu apgādībā.

Lai nodzēstu tuneļos izveidojušos ugunsgrēku, bija nepieciešama vairāk kā stunda. Pēc negadījuma 50 gadus vecais bezpajumtnieks apkārtnē vairs nav manīts - vēsta raidījums Degpunktā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu