Brazīliešu izcelsmes futbolists par Latviju: Kur ir drošība, tur nauda nav svarīga (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Brazīliešu izcelsmes reperis un futbolists Felipe Gabriels Ksavjērs, kurš šobrīd strādā Coyote Fly klubā Rīgā un Latvijā dzīvo jau trīs gadus, publicēja video, kurā atklāj piecas lietas, ko nesaprot šīs valsts iedzīvotājos.

Viena no tām bija cilvēku mūžīgie jautājumi, kādēļ viņš par mājvietu izvēlējies tieši Latviju, nevis palicis Brazīlijā, jo, kā uzskata Felipe, latvieši nespēj novērtēt, cik Latvijā ir labi dzīvot. 

"Šeit ir nereāli droši, šeit ir nereāli forši cilvēki, šeit ir daudz mīlestības. Un es esmu ļoti pateicīgs, ka dzīvoju Latvijā,” skaidroja Felipe, kuram bieži tiekot stāstīts, ka no Latvijas cilvēki izbrauc, nevis kāds uz to brauc dzīvot.

"Manuprāt, kur ir drošība un mīlestība, tur nauda nav svarīga. Jums vajag būt pateicīgiem, jo daudzi pasaules cilvēki gribētu dzīvot Latvijā, viņiem vienkārši nav tam iespēju,” piebilda Felipe.

Tāpat puisis video atklāja vēl četras citas lietas, kuras, viņaprāt, latviešu rīcībā ir dīvainas, beigās gan piebilstot, ka viņš Latvijas iedzīvotājus ļoti mīlot.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu