Naktī uz sestdienu Andrejsalā atrasts sievietes līķis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Aculiecinieka foto

Naktī uz sestdienu, 24. novembri, Andrejsalā, krastmalā netālu no kafejnīcām, bija vērojama liela burzma. Ap plkst. 1.00 Valsts policija saņēmusi izsaukumu uz Andrejsalas ielu ar informāciju, ka ūdenī ir atrasts sievietes līķis. 

Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ūdenī ir 1978. gada dzimušas sievietes līķis. Pēc sākotnējās informācijas bijis skaidrs, ka noticis nelaimes gadījums.

Visticamāk, naktī pirms notikušā 40 gadus vecā sieviete kopā ar kādu draudzeni bija iegriezusies vienā no tuvējām atpūtas vietām, bet īsi pēc pusnakts abas devušās mājup.

To, kā precīzi risinājušies notikumi mirkļos, kad sievietes atradušās ārpus kafejnīcas, pagaidām nav skaidrs, taču ir zināms, ka ūdenī peldošo draudzenes līķi pamanījusi tā pati atpūtniece, kura iepriekš redzēta klubā un pēc tam devusies prom ar vēlāk traģiski bojā gājušo.

Pagaidām policistiem zināmie fakti liecina, ka sieviete nav cietusi no kāda varmākas rokas.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu