Pret Rīgas domes deputātu Ķirsi sākta pārbaude par goda un cieņas aizskaršanu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas domes deputāts Vilnis Ķirsis.
Rīgas domes deputāts Vilnis Ķirsis. Foto: Paula Čurkste/LETA

Kriminālpolicija pret Rīgas domes deputātu Vilni Ķirsi (V) sākusi resorisko pārbaudi par goda un cieņas aizskaršanu, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Sīkāku informāciju, par kādu gadījumu tieši pārbaude ierosināta, Ķirsis aģentūrai LETA patlaban neatklāja. 5. decembrī pulksten 11.20 viņš sasaucis preses konferenci, kurā apņēmies skaidrot radušos situāciju.

Deputāts Ķirsis ir viens no mutīgākajiem Rīgas domniekiem, kurš komiteju un domes sēdēs nereti skaļi pauž savu viedokli, nevairoties veltīt arī asu kritiku valdošajai koalīcijai.

Piemēram, kad apkures sezonas sākumā Rīgā bija problēmas ar apkures nodrošināšanu SIA Rīgas namu pārvaldnieks klientiem, Ķirsis tajā vainoja domes vadību, norādot, ka noslēgtais līgums ar PS Siltumserviss Rīga, iespējams, ir koruptīvs. Tāpat viņš piebilda, ka "kamēr valdošā koalīcija sauļojas Monako, tikmēr rīdzinieki salst".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu