Vjačeslavam Dombrovskim parādsaistības 206 000 eiro apmērā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Partijas "Saskaņa" premjera amata kandidāts Vjačeslavs Dombrovskis.
Partijas "Saskaņa" premjera amata kandidāts Vjačeslavs Dombrovskis. Foto: Zane Bitere/LETA

Saskaņas nominālā premjera amata kandidāta Vjačeslava Dombrovska parādsaistības ir aptuveni 206 000 eiro, liecina politiķa ienākumu deklarācija, kuru viņš iesniedzis, stājoties Saeimas deputāta amatā.

Skaidras vai bezskaidrās naudas uzkrājumus, kuru summa pārsniegtu 20 minimālās mēnešalgas jeb 8600 eiro, politiķis nav uzrādījis, taču viņam pieder pāris nekustamie īpašumi Rīgā un Garkalnē un Fiat Freemont džips.

Iepriekšējo ieņēmumu deklarāciju Dombrovskis bija iesniedzis vairāk nekā pirms gada, un tajā viņš bija uzrādījis 315 000 eiro parādsaistības, kas pamatā tika izveidojušās, pēc politikas pamešanas 2015. gadā iegādājoties privātmāju ar zemi un šim mērķim iztērējot 300 000 eiro.

Pēc ilgāka laika deklarāciju iesniedzis arī Saskaņas politiķis Nikolajs Kabanovs. Viņš, stājoties Saeimas deputāta amatā, uzrādījis 10 000 eiro uzkrājumus skaidrā naudā un 34 000 eiro uzkrājumus bezskaidrā naudā, savukārt politiķa parādsaistības, ja tādas ir, nepārsniedzot 20 minimālās algas.

Politiķim pieder 2002. gadā ražota Volvo automašīna, bet nepiederot nekustamie īpašumi.

Iepriekšējo deklarāciju Kabanovs bija iesniedzis pirms aptuveni trim gadiem, un šajā laikā tajā nekas daudz nav mainījies - salīdzinoši tolaik Kabanovs bija uzrādījis aptuveni 20 500 eiro uzkrājumus bezskaidrā naudā, bet skaidras naudas uzkrājumi uzrādīti nebija.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu