"Real" treneris pēc kaunpilnā zaudējuma: Mūsu ceļš nav rozēm kaisīts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Santjago Solari
Santjago Solari Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola granda Madrides "Real" ceļš pretī uzvarām nav kaisīts rozēm un tam ir ērkšķi, pēc kaunpilnā zaudējuma Krievijas komandai Maskavas CSKA teica vienības galvenais treneris Santjago Solari.

"Real" trešdien UEFA Čempionu līgas apakšgrupu turnīra noslēdzošās kārtas mačā savā laukumā ar 0:3 sensacionāli piekāpās CSKA futbolistiem.

Tiesa, lielā mērā šis zaudējums "Real" neko neizšķīra, jo vienība jau iepriekš bija nodrošinājusi vietu astotdaļfinālā, taču tik un tā šī neveiksme komandai Eirokausos ir smagākā savā laukumā.

"Es šai spēlei biju izvēlējies vairākus gados jaunus futbolistus," taisnojās Solari, kurš, salīdzinot ar iepriekšējo maču Spānijas čempionātā, komandas sākumsastāvā bija veicis septiņas izmaiņas. "Šī cīņa tika izmantota, lai dotu futbolistiem spēles laiku un atpūtinātu tos, kuri līdz šim ir spēlējuši visur."

Starpsezonā "Real" klubu pameta galvenais treneris Zinedins Zidāns un lielākā zvaigzne laukumā Krištianu Ronaldu, un kopā tā brīža komandas sekmes ir stipri viduvējas. Oktobrī no galvenā trenera amata tika atlaists Hulens Lopetegi, bet viņa vietā iecelts Solari, kura vadībā komandas rezultāti ir uzlabojušies.

"Es zinu, ka šis nav ceļš, kas kaisīts rozēm, turklāt katrai rozei ir ērkšķi," tēlaini izteicās Solari. "Mums nepatīk rezultāts pret CSKA komandu, gribējām izcīnīt uzvaru."

Arī otrā trešdienas G grupas mačā negaidītu uzvaru guva Čehijas čempione Plzeņas "Viktoria", kas savā laukumā ar 2:1 (0:0) pārspēja spēcīgo Itālijas klubu "AS Roma".

G grupā tik un tā ar 12 punktiem sešos mačos uzvarēja "Real", kam ar deviņiem punktiem sekoja "AS Roma". Trešo vietu un iespēju startēt UEFA Eiropas līgā ar septiņiem punktiem nodrošināja "Viktoria", kamēr septiņus punktus iekrāja arī CSKA, tomēr tai Eirokausu sezona ir noslēgusies.

UEFA Čempionu līgas izslēgšanas turnīra pāru izloze notiks nākamajā pirmdienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu