10 idejas mājdzīvnieka Ziemassvētku dāvanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Saiņojot Ziemassvētku dāvanas, svarīgi atcerēties arī par savu četrkājaino draugu. Portāls Apollo sadarbībā ar PetCity sagatavojis desmit idejas dāvanām mājdzīvniekam. Svinēsim svētkus kopā!

1. Ziemassvētku zeķe mājdzīvniekam

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

PetCity veikalā iespējams iegādāties Ziemassvētku zeķi, kas paredzēta sunim vai kaķim. Tajā iekšā mīlulis atradīs jau kādu gardu našķi - zeķi var kārt egītē un tās saturu papildināt līdz pat svētku dienai. 

2. Eglē karināmās mantiņas

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Izrādās, eglītē karināt var ne tikai piparkūkas un konfektes, bet arī našķus sunim! Tie pieejami dažādās formās un krāsās, lai prieks būtu ne tikai sunim, bet arī saimniekam. "Dāvaniņas palīdzēs arī suņa zobiņiem - tās graužot, tiks noņemts aplikums," atklāt PetCity veikala vadītāja Evija Blūma.

3. Adventes kalendārs

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Tieši tāpat kā bērniem, arī mājdzīvniekiem būs vēl lielāks prieks par Ziemassvētku gaidīšanas laiku, ja katrs decembra rīts sāksies ar našķi no adventes kalendāra. "Kalendāri ir gan ar suņu, gan kaķu kārumiem. Katrā lodziņā ir cepumiņš gan dažādās formās, gan dažādām garšām. Fifīgi!" stāsta PetCity veikala pārstāve.

4. Cepumiņu paka

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Kurš gan spēj atteikties no cepumiņiem? It īpaši, ja tie iesaiņoti tik skaistā pakā un paslēpti zem eglītes. "Iesaiņojumā iekšā ir mazi cepumiņi kaula formā. Šī ir ļoti laba dāvana alerģiskiem sunīšiem, kuri nevar ēst vistas gaļu - šo cepumu pamatā ir zivs produkti," stāsta veikala vadītāja Evija Blūma.

5. Ziemassvētku košļājamais kauls - jau tradicionālais spieķītis 

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Kā norāda veikala PetCity pārstāve, šī ir populārākā Ziemassvētku dāvana. "Košļājamais kauls gan būs paredzēts lieliem suņiem, taču ar to dzīvnieks varēs spēlēties pat ilgāk nekā vienu Ziemassvētku vakaru. Vienīgā neēdamā lieta no šīs dāvanas būs sarkanā bantīte," skaidro Evija Blūma.

6. Svētku tērps

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Svētku sajūtu gan mājdzīvniekam, gan saimniekam var sagādāt svētku tērps. Apmetņi, cepures vai radziņi - uz vienu dienu tavs četrkājainais draugs var kļūt par briedi Rūdolfu! "Visi aksesuāri pieejami dažādos izmēros - var droši nākt ar savu mājdzīvnieku un tos piemērīt!" aicina veikala pārstāve. "Tāpat tērpus nepieciešams piemērīt, lai saprastu, kā suns tajos jūtas. Visbiežāk gan, kad suns sapucēts, viņš sajūtas lepns, paceļ degunu un labprāt pozē fotogrāfam."

7. Spilvens

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Spilveni PetCity veikalos pieejami plašā klāstā - starp šiem iespējams atrast tieši sava suņa vai kaķa šķirni.

8. Personalizēts žetoniņš

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

PetCity veikalos iespējams iegādāties pie kaklasiksnas liekamus piekariņus - turpat uz vietas saimnieks var izvēlēties, ko uz tiem uzdrukāt. "Vārds vai telefona numurs - tas ir ne tikai jauki, bet arī ļoti noderīgi, jo īpaši četrkājainajiem draugiem, kas bieži dodas pastaigās, tostarp bez pavadas. Arī žetonu klāsts pie mums ir ļoti plašs - iespējams atrast pat tieši savas mājdzīvnieka šķirnes pārstāvi," norāda veikala pārstāve.

9. Konservi ar medījuma gaļu

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Arī suņu barību - konservus - var padarīt par lielisku svētku dāvanu. Iepakojums radīts Ziemassvētku noskaņās un sastāvā - ja ne gluži ziemeļbriežu, tad medījumu gaļa un cukurbietes gan. 

10. Mīkstā Ziemassvētku mantiņa

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Sniegavīri, briedis Rūdolfs, pingvīni - rotaļlietas Ziemassvētku tematikā ir ļoti iecienītas četrkājaino draugu saimnieku vidū, un tā būs lieliska dāvana ikvienam mājas mīlulim.

Fotogalerija: Idejas mājdzīvnieka Ziemassvētku dāvanai

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu