"Nets" noslēdz ilgtermiņa līgumu ar uzplaukušo Dinvidiju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bruklinas "Nets" noslēgusi ilgtermiņa līgumu ar šosezon atzīstamu sniegumu demonstrējošo aizsargu Spenseru Dinvidiju.

Vēl tikai trešdien 25 gadus vecais Dinvidijs aizvadīja savu karjeras rezultatīvāko spēli, gūdams 39 punktus uzvarā pret Filadelfijas "76ers". Savukārt tikai nepilnu dienu vēlāk viņš noslēdza trīs gadu līgumu ar "Nets" par kopējo summu 34 miljoni dolāru (30 miljoni eiro).

Tiesa, Dinvidijs pēc līguma otrā gada varēs pats izvēlēties, vai turpināt sadarbību ar "Nets" komandu.

Jaunais līgums nozīmē arī iespaidīgu algas pieaugumu, jo šosezon Dinvidijs nopelna vien 1,6 miljonus dolāru (1,4 miljonus eiro).

Vēl pirms diviem gadiem Dinvidijs spēlēja NBA Attīstības līgā, tomēr pēc veiksmīga snieguma šajā līgā viņš parakstīja līgumu ar "Nets". Ar katru sezonu spēlētāja sniegums uzlabojās, turklāt iepriekšējā sezonā viņš bija starp pretendentiem uz visvairāk progresējušākā basketbolists balvu.

Šosezon Dinvidijs 29 spēlēs vidēji iemetis 16,9 punktus un veicis 4,9 rezultatīvas piespēles, viņam aizvadot savu rezultatīvāko sezonu karjerā.

Dinvidiju 2014.gada NBA draftā ar 38.numuru izvēlējās Detroitas "Pistons", kuras rindās viņš epizodiski uzspēlēja pirmās divas sezonas.

"Nets" ar 11 uzvarām 29 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 11.vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu