Tiks uzņemts turpinājums skatītāju iemīļotajai filmai “Jaungada taksometrs” (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šī gada nogalē režisors Māris Martinsons uzsāks darbu pie romantiskās “Jaungada taksometrs” turpinājuma jau ar jauniem Vecgada piedzīvojumiem filmā “Jaungada taksometrs II”. Bet tikmēr skatītājiem ir iespēja vērot filmas pirmo daļu, un, sākot no 21. decembra, romantiskā komēdija “Jaungada taksometrs” piestās teju katrā Latvijas novadā, lai priecētu ar Vecgada stāstiem, ienestu katrā mājā svētku sajūtu un kļūtu par ikgadēju ģimenes tradīciju laikā starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu.

Lai arī ziemas brīvlaiks vēl tikai tuvojas, romantisko komēdiju “Jaungada taksometrs” jau noskatījušies vairāk kā 20 000 skatītāju, un tā vēl joprojām tiek rādīta lielākajos kinoteātros Latvijā.

Savukārt no 21. decembra filmu būs iespējams noskatīties arī Latvijas novados, kur filma vairāk kā 120 vietās tiks izrādīta sadarbībā ar Latvijas filmu demonstrēšanas apvienību “Kinopunkts”. Latvijas novadu seansu sarakstu (tiek pastāvīgi atjaunots) meklējiet šeit.

Filma savij kopā dažādu cilvēku stāstus, bet kāds stāsts ir ņemts par pamatu “Jaungada taksometra” scenārija tapšanā no paša dzīves. Aizkadru video Māris Martinsons atklāj nianses par filmu un atklāj savu un savas sievas stāstu. 

Foto: "Jaungada taksometrs" ir pienācis! Pirmizrādes viesu ierašanās

“Savā laikā mans draugs teica - turpinājumus taisa tikai veiksmīgām filmām. Un es uzskatu, ka par “Jaungada taksometrs" jau tagad var teikt, ka tā ir veiksmīga filma, jo tā ir atradusi savu skatītāju un ir padarījusi šo jaunā gada gaidīšanas laiku gaišāku un priecīgāku,” atklāj režisors Māris Martinsons.

Režisors Māris Martinsons atklāj: “Manu vēlēšanos izveidot “Jaungada taksometrs II" veicināja tas, ka atsaucība bija ne tikai no skatītājiem, bet arī mūsu komandas aktieriem un arī citiem - gan aktieriem, gan sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, kuri, daloties ar savām pozitīvajām emocijām, izteica vēlēšanos un gatavību ar prieku piedalīties filmas turpinājuma tapšanā. Nevēlos teikt, ka “Jaungada taksometrs II” būs pilnīgs šī gada filmas turpinājums, bet ļoti gribētu, lai arī nākošajā gadā filma pārsteigtu skatītājus ar pilnīgi negaidītiem stāstiem uz lielā pirmssvētku ekrāna. Manuprāt, jebkurš no filmā jau redzamajiem stāstiem būtu turpinājuma vērts. Kā esmu novērojis, sākoties Jaunajam gadam, ir iespējamas lielas pārmaiņas cilvēku dzīvēs, tādas redzu arī filmas tēliem “Jaungada taksometrs II”.

Radošā komanda turpina viesoties īpašajos seansos visā Latvijā un režisors Māris Martinsons neslēpj prieku, ko rada satikšanās ar savu skatītāju: “Bez šaubām neviena filma nav iedomājama bez skatītāja, un man vienmēr ir bijis liels prieks tikties ar savu skatītāju pirms seansa dažādās Latvijas vietās, lai dalītos domās par filmu un izstāstītu interesantas lietas, kas saistītas ar filmas tapšanu. Tā es esmu darījis ar savām iepriekšējam filmām, un tās es daru arī tagad, jo tas sniedz neaprakstāmas emocijas. Mēs esam pabijuši jau Valmierā, Cēsīs un Siguldā. Visas komandas vārdā varu teikt, ka ar prieku gaidām tikšanos ar Kurzemes skatītājiem.”

Filmas aktieru sastāvs: Lauris Reiniks, Nauris Brikmanis, Valdis Melderis, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa - Egliena, Dārta Daneviča, Andris Bulis, Ieva Florence, Māra Sleja, Valters Krauze, Baiba Sipeniece – Gavare, u.c.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu