Politiskās cīņas, attiecību līkloči un skandāli, par kuriem runās vēl ilgi. Kāds bijis 2018. gads?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Politiskie un attiecību līkloči, slepkavības un aizmiguši zagļi nozieguma vietā, aizraujošākie notikumi sportā Latvijā un pasaulē kā arī emocionālākie stāsti un skandāli, par kuriem runās vēl ilgi. Kāds bijis šis gads portālā Apollo?

1. Gada rasols: Svarīgākie notikumi Latvijā

Foto: Edijs Pālens/LETA

Šis gads bijis visai raibs un spraigiem notikumiem pilns. Sākot ar dažādām politiskajām peripetijām, nopietnu slepkavību, Romas pāvesta vizīti, beidzot ar Latvijas simtgades svinībām, 13. Saeimas vēlēšanām un valdības veidošanas sāgu. 

2. Gada rasols: Nopietni un amizanti notikumi ārvalstu ziņās

Foto: AFP/SCANPIX

Gads ir pietiekami ilgs laiks, lai pasaulē lietas mainītos. Pēc šī gada ASV prezidents Donalds Tramps vairs nerunā ar Putinu, uz Marsa nogādāta jauna zonde, Kanādā legalizēta marihuāna un noticis daudz kas cits, taču - kuri ir tie pasaules notikumi, kuriem Latvijas lasītāji pievērsuši lielāko uzmanību?

3. Gada rasols: Spilgtākie foto un video kadri

Foto: Sintija Zandersone/LETA

Ziņas ne tikai lasa - tās arī redz fotogrāfu un kameras operatoru uzņemtajos kadros. Portāls Apollo piedāvā apskatīt desmit spilgtākos notikumus Latvijā un pasaulē 2018. gadā.

4. Gada rasols: Top notikumi Latvijas sportā

Foto: AFP/LETA

2018. gads Latvijas sportā bija ļoti raibs. Brīžiem mūsu sportisti mūs pārsteidza ar lieliskiem panākumiem, taču bija arī gadījumi, kad nācās tikt sarūgtinātiem. Tāds ir sports. Taču šoreiz runāsim par pozitīvajiem mirkļiem, tādēļ portāls Apollo piedāvā ielūkoties 2018. gada Latvijas sporta TOP notikumos.

5. Spilgtākie 2018. gada sporta pasaules notikumi

Foto: TASS/Scanpix

2018. gads pasaule sportā bijis notikumiem bagāts. Spilgtākie notikumi, protams, ka bija Phjončhanas ziemas olimpiskās spēles un FIFA Pasaules kauss. Taču šī gada laikā norisinājās arī daudzi citi ievērojami sporta notikumi, tādēļ portāls Apollo piedāvā ielūkoties svarīgākajos sporta pasaules notikumos aizvadītajā gadā.

6. Gada rasols: Kuriozākās kriminālziņas

Foto: Reuters / Scanpix

Pieķerti mīlnieki, kaņepju lauki, fotografēšanās kailam, automašīna upē un zagļa aizmigšana svešā mājā - tas viss 2018. gada laikā noticis Latvijas kriminālziņu lauciņā, kas, visticamāk, policijas darbinieku ikdienu padarījis par kripatiņu jautrāku. Taču reizēm arī par it kā niecīgiem vai neapzinātiem pārkāpumiem pienākas taisnīgs sods. 

7. Gada rasols: vētrainākie attiecību līkloči

Foto: SCANPIX/ Facebook

2018. gads slavenību vidū bijis ļoti raibs - izveidojušies daudzi slavenību pāri, kā arī vairākas pasaulslavenas zvaigznes paziņojušas par šķiršanos. Portāls Apollo piedāvā ielūkoties 2018. gada skaļākajos, skandalozākajos un aktuālākajos attiecību līkloču stāstos. 

8. Gada rasols: skaļākā jezga izklaidē

Foto: Miks Mazurs

2018. gads bijis dažādu aktuālu notikumu bagāts - pie skatītājiem nonākuši dažādi TV šovi, kurus ikviens naski apsprieda sociālajos tīklos, kā arī norisinājušies daudzi citi notikumi, kuriem sekoja viena ziņa pēc otras. Portāls Apollo piedāvā ielūkoties  - kas bijusi 2018. gada visapspriestākā jezga? 

9. Gada rasols: Emocionālākās publikācijas

Foto: Pexels

2018. gads tuvojas izskaņai, un atcerēsimies, ka Apollo sieviešu sadaļā ir bijuši daudzi emocionāli stāsti, kuros smelties iedvesmu, izsāpēt, izdzīvot, just līdzi. Kas ir bijis visaizkustinošākais un emocionālākais, ar ko mums ir nācies dalīties?

10. "Vīrietis/ Sieviete šķērsgriezumā" - spilgtākie citāti

Foto: Mārtiņš Otto/Apollo

Atklāti, drosmīgi, bez aizspriedumiem un mulsuma - nesen dienasgaismu ieraudzījis jauns Apollo sarunu raidījums Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā! Kādi bijuši raidījuma viesu spilgtākie citāti?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu