Traģēdija Vecpiebalgas pusē: vecgada vakarā ar sniega motociklu nositas vīrietis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Pagājušā gada pēdējā dienā traģiska avārija notikusi Vecpiebalgas pusē, kur ar sniega motociklu nosities kāds vīrietis, informē Valsts policija.

Negadījums noticis neilgi pēc plkst. 15 Vecpiebalgas novadā, pļavā pie autoceļa Cēsis-Vecpiebalga-Madona. Vīrietis pa pļavu braucis ar sniega motociklu "Polaris", zaudējis vadību un apgāzies.

Avārijas rezultātā vīrietis no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Policija skaidro notikušā apstākļus.

Neskaitot šo negadījumu ar traģiskajām sekām, 2018. gada pēdējā diena uz Latvijas ceļiem aizvadīta salīdzinoši mierīgi - tikuši reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta septiņi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija. Vakar četri cilvēki cieta ceļu satiksmes negadījumos Kurzemē, divi - Rīgā un tās apkārtnē, bet viens - Vidzemē. No cietušajiem trīs bija gājēji.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 82 protokoli, kas ir būtiski mazāk nekā ikdienā. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 39 autovadītāji, Zemgalē - 14, Kurzemē - 11, Latgalē - 10, bet Vidzemē - 8 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 254 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu