Par 1,14 miljoniem eiro IZM iegādājusies zinātniskās datubāzes "Web of Science" licenci

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Izglītības un zinātnes ministrija ēka.
Izglītības un zinātnes ministrija ēka. Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) par 1 146 641 eiro iegādājusies zinātniskās datubāzes 'Web of Science" licenci, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības mājaslapā publicētā informācija.

Zinātniskās datubāzes licence iegādāta Eiropas Reģionālā attīstības fonda projektā "Integrētie nacionālā līmeņa pasākumi Latvijas pētniecības un attīstības interešu pārstāvības stiprināšanai Eiropas pētniecības telpā".

Izsludinot iepirkumu, saņemts viens piedāvājums. Iepirkumā uzvarējis Lielbritānijas uzņēmums "Clarivate Analytics", kas ir vienīgais oficiālais minētās datubāzes īpašumtiesību turētājs un piegādātājs.

"Web of Science" ir pasaulē lielākā integrētā zinātnes platforma, kas aptver vairāk nekā 20 000 zinātniskos žurnālus, 190 000 konferenču materiālus un 90 000 redakcionāli atlasīto grāmatu.

Piekļuvi zinātniskajai datu bāzei "Web of Science" ir nepieciešams nodrošināt Latvijas zinātnisko institūciju konsorcija dalībniekiem laika periodā no šī gada 1. janvāra līdz 2021. gada beigām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu