Latvijas narkokurjera Priverta grāmata šomēnes nonāks pie lasītājiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Par pašmāju kokaīna karali dēvētais uzņēmējs Rolands Priverts sarakstījis grāmatu par savu dzīvi un pieredzi - tā pie lasītājiem nonāks jau šomēnes.

Narkokurjers Rolands Priverts, kurš kokaīna lietošanas, glabāšanas un pārvadāšanas dēļ vairākkārt nonācis dažādu valstu cietumos, jau iepriekš norādījis, ka grasās izdot grāmatu par savu dzīvi.

» Latvijas kokaīna karalis izdos grāmatu par saviem piedzīvojumiem cietumā

Rolands Priverts par savu grāmatu saka: "Es nevienu neaicinu sekot manās pēdās, - tur, kur esmu gājis, daudzi būtu lauzuši kaklu, bet es zinu, ka, ejot pa elles lokiem, var nonākt līdz gaismai."

» Narkokurjers Prīverts vaino varas iestādes pierādījumu safabricēšanā un citās nelikumībās

Grāmatas nosaukums ir "Nebaidies ne no kā", un to jau šomēnes laidīs klajā apgāds "Jumava". Tās pirmā tirāža būs 2000 eksemplāru, un plānots, ka puse autora honorāra tiks atvēlēta labdarībai.

Grāmatā autors atklāti un godīgi stāstīs gan par grūtībām un cīņu ar tām, kas ir labākais ceļš sevis pilnveidošanai, gan par apstākļiem, kas ļauj cilvēkam, ja viņš to pa īstam grib, kļūt labākam, - lai cik nepatīkams arī būtu šis process.

Plašāka informācija par grāmatas saturu un iemesliem, kuru dēļ tā vispār ieraudzījusi dienas gaismu, tiks sniegta grāmatas prezentācijā jau šomēnes, - par tās precīzu laiku un vietu informācija sekos.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu