Kuras horoskopa zīmes šogad kļūs bagātākas?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels

Jauns gads nāk ar jaunām pārmaiņām - dažām Zodiaka zīmēm zvaigznes sola īpašu veiksmi un panākumus, vēsta portāls "Postimees".

Šis gads paies Dzeltenās Cūkas zīmē - gada valdošā stihija - Zeme, krāsa - dzeltenā un enerģija - sievišķā. Tādējādi kopsummā gads varētu būt auglīgs dažādās dzīves jomās, kā arī pietiekami dzīvespriecīgs.

» Dzeltenās Cūkas gads ir klāt! Uzzini, kas Tevi sagaida!

Astrologi dalās ar padomiem, kā katrai Zodiaka zīmei izvairīties no nedienām un atrast ceļu uz bagātību.

Kā stāsta padomdevēji, šis gads visveiksmīgākais izvērtīsies Vērsim, Mežāzim un Jaunavām.

Tā kā gada valdošā stihija ir Zeme, šīm zīmēm būs daudz iespēju palielināt ienākumus, iegūt augstus amatus un saņemt ienesīgus piedāvājumus. Iespējams, pat izveidot savu biznesu.

Lai nepalaistu garām savu veiksmi, šīm horoskopa zīmēm nepieciešams turēt acis vaļā un pamanīt iespējas it kā nejaušā notikumu plūsmā, intuitīvi atšķirt ienesīgus piedāvājumus no riskantiem.

Arī Uguns zīmes pārstāvji šogad saņems iespēju uzlabot savu finansiālo stāvokli. 

Auni, Lauvas un Strēlnieki šogad kāps pa karjeras kāpnēm, gūs jaunus finanšu avotus un labu peļņu.

Tomēr vairāki šo zīmju pārstāvji būs atkarīgi no attiecībām ar līdzcilvēkiem. Cūkas gads Zemes zīmē ir draudzības, rāmuma un sabiedriskuma simbols. Ja šīs horoskopa zīmes iesaistīsies konfliktos ar kolēģiem vai tuviniekiem, veiksme no tiem var novērsties.

Zodiaka Ūdens zīmēm - Vēzim, Skorpionam un Zivīm - 2019. gads var nest daudz pozitīvu pārmaiņu uzņēmējdarbībā un finansēs.

Tomēr astrologi brīdina - daudzas Ūdens zīmju rakstura iezīmes ir pretrunā ar Cūkas gada enerģiju. Neizlēmība, pārmērīga sapņošana, tendence visu atlikt uz pēdējo brīdi - šīs zīmes var palaist garām savu lielo iespēju un nepietuvoties saviem sapņiem un mērķiem.

Savukārt Gaisa zīmēm veiksmi atnesīs aktivitāte un mūžīgā atrašanās kustībā.

Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīriem jaunajā gadā jābūt īpaši neatlaidīgiem un apņēmīgiem.

Astrologi prognozē veiksmi un labvēlīgas pārmaiņas karjeras jomā, taču arī šo zīmju dažas rakstura īpašības var likt veiksmei novērsties.

Cūkas gada Zemes elementi simbolizē atbildību, plānošanu un pakāpenisku mērķu sasniegšanu. Gaisa elementa pārstāvji vairāk ļaujas improvizācijai, spontanitātei un to dzīves ritmu bieži vien nosaka iedvesma. 2019. gadā šo zīmju pārstāvji var kļūt mazāk produktīvi un saskarties ar problēmām ikdienas darbā, kas novestu pie zaudējumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu