Keitai un Meganai ir līdzīgs somiņas nēsāšanas triks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Ir virkne dažādu modes triku, pie kā pieturas karaliskās ģimenes locekļi, dodoties uz sabiedriskiem pasākimiem. Piemēram, karaliene vienmēr valkā košas krāsas, lai būtu pamanāma pūlī. Arī Kembridžas un Saseksas hercogienēm ir kāds noslēpums, kas saistās ar rokassomiņu nēsāšanu, vēsta bulvārprese. 

Svaines parasti nesās savus aksesuārus kreisajā rokā, lai ar labo roku varētu brīvi sasveicināties ar cilvēkiem. 

Kā norādījuši etiķetes eksperti, tas nav triks, ko izmanto tikai karaliskās ģimenes pārstāves. "Apmeklējot pasākumus rokassomiņa vai portfelis jātur kreisajā rokā, lai labā roka paliktu atvērta sveicienam," norāda modes eksperti. 

​​​​Interesanti, ka bieži vien tiek uzskatīts, ka karaliskās ģimenes sievietes izmanto rokassomiņas, lai izvairītos no neveiklām situācijām. Tādēļ, ja redzi, ka viņas sažņaugušas tur somiņu ar abām rokām, tas var būt īstais iemesls. 

Pastāv daudzi noteikumi, kam seko karaliskās ģimenes pārstāvji. Piemēram, izvairīšanās no selfijiem ar faniem, autogrāfu neizdāļāšana. Taču neviens no šiem nosacījumiem nav akmenī kalts. 

​Foto: Keita Midltone lauzusi 115 gadu senu tradīciju

Foto: Megana Mārkla sarkanā mētelī

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu