Anastasija Voločkova un grupas Ļeņingrad solists publiski saiet ragos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas mūzikas grupas Ļeņingrad solists Sergejs Šnurovs satīriskos pantos kritizēja baletdejotājas Anastasijas Voločkovas špagatus. Tagad arī Voločkova atbild uz Šnurova pausto kritiku.

Mūziķis iepriekš publiskoja fotogrāfiju, kurā kariķē baletdejotājas špagatu, rakstot, ka “tas, kuram trūkst talanta, var izplest kājas kā Voločkova”. Pēc mākslinieka domām, šāda uzbāzīga izrādīšanās palīdzot Voločkovai piesaistīt sev uzmanību un jaunus sociālo tīklu sekotājus.

Tagad mūziķim ir atbildējusi arī pati Voločkova, ievietojot fotogrāfiju, kurā atkal taisa špagatu un velta savu dzejas versiju ar kritiku.

“Es, protams, neesmu dzejniece kā Serjoža Šnurovs, toties māku taisīt pirueti un klusēt par draudzību,” norādīja sieviete, piebilstot, ka ar dzejoli Šnurovs ir vēlējies uz viņas vārda rēķina sev celt popularitāti.

Tāpat balerīna uzsvēra, ka “nemāk tik daudz dzert, cik Šnurovs”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Разводясь на всю страну, Ну а че такова? Делает теперь шпагат. Как Настя Волочкова?!? Я конечно не поэт, Как Сережа Шнуров. Я умею пируэт И молчать про дружбу. Не умею столько пить И выглядеть фигово. Собирать охват и хайп На стихах про Волочкову ? А адрес твой-не Ленинград.ru, где я родилась, а инстаграм Анастасии Волочковой ? #анастасияволочкова #волочкова #балет #россия #я #любовь #радость #цветы #счастье #мы #мальдивы #зима #творчество #volochkova #instagood #be #love #me #enjoy #best #good #ballet #новыйгод #отдых #деньрождения

A post shared by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu