Tukumniece šokā par bērnības drauga paveikto zādzību un traģisko autoavāriju (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Automašīna, kura cietusi smagā ceļu satiksmes negadījumā; ilustratīvs foto.
Automašīna, kura cietusi smagā ceļu satiksmes negadījumā; ilustratīvs foto. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pavisam nesen Tukuma pusē piedzīvota traģiska autoavārija. Kāds jaunietis ar zagtu automašīnu ietriecās pretimbraucošā auto un pats gāja bojā. Protams, šis notikums nepaslīdēja garām arī pārējās sabiedrības acīm. Daudzi acumirklī vainojuši pašus automašīnas īpašniekus, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Pēc notikušā ar raidījumu sazinājusies zādzības lieciniece un nozagtā auto lietotāja.

Ir pagājušas jau vairākas dienas kopš traģēdijas, taču Janu vēl joprojām moka sirdsapziņas pārmetumi. Iemesls lielajiem pārdzīvojumiem ir publiski izskanējusī informācija un komentāri internetā, ka jauniete it kā pati savam bērnības draugam esot devusi atļauju doties naksnīgā izbraucienā, turklāt vēl pēc alkohola lietošanas un bez autovadītāja tiesībām.

Meitene rāda policijas iesnieguma kopiju, kur melns uz balta ticis rakstīts – puisis automašīnu nozadzis.

Jana apstiprina, ka zādzība notika kopīgas pasēdēšanas laikā. Tika lietots arī alkohols. Mājā esošie cilvēki kādā brīdī norādīja, ka automašīnu aizdzinis viņai tik labi zināmais draugs – Elvils.

Uz telefona zvaniem un īsziņām puisis tā arī neatbildēja. Pagāja nakts un jauniešu kompānija nolēma pašrocīgi uzmeklēt nozagto debess zilo “BMW”.

Ar sociālo tīklu palīdzību Jana un viņas draugi saņēmuši nozagtā “BMW” iespējamās atrašanās vietas.

Bēguļojušais jaunietis pa to laiku bija paguvis vismaz divos benzīntankos uzpildīt bāku, par to nesamaksājot. Tas palīdzējis policistiem saprast, kur tad zaglis meklējams. Tomēr tuvāk puiša apstādināšanai bija tieši Jana ar saviem draugiem.

Dobelē pie viena no krustojumiem tad arī tika sastapts meklētais “BMW”. Tiesa gan, puisis, pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus, strauji atrāvās un pazuda tālēs zilajās. Jana ar draugiem, apzinoties, ka atkārtoti tikt klāt mašīnas aizdzinējam neizdosies, brauca mājup. Jau Tukumā Jana saņēmusi vēsti, ka “BMW” avarējis.

» Sestdien avārijā Engures novadā viens cilvēks gājis bojā un divi cietuši

5. janvāra vakarā Ventspils šosejas 54. kilometrs vien 20 gadus vecajam Elvilam kļuva liktenīgs.

Pēc teju 24 stundu ilgas bēguļošanas ar zagtu automašīnu jaunietis izraisīja sadursmi ar pretim braucošu mašīnu un gāja bojā notikuma vietā.

Tukuma policijas iecirkņa priekšnieks Janeks Bahs norāda, ka šoferis ceļa līkumā nebija ticis galā ar automašīnas vadību un iekļuva avārijā. Otrās mašīnas vadītājs no hospitalizācijas atteicās, bet pasažieri nācās vest uz slimnīcu.

Automašīna iznīcināta, draugs nu guldīts zemes klēpī, bet traumas avārijā guvuši divi nevainīgi cilvēki – šāds ir notikušā sausais atlikums. Izrādās, jaunietim viņa 20 gadus ilgušajā mūžā šis nebūt neesot bijis pirmais likumpārkāpums. Puisis turklāt pavisam nesen iznācis no cietuma. Bērnības draudzene tik un tā nespēj izskaidrot notikušo.

Tukumā par traģisko avāriju dzirdējuši daudzi, turklāt par vainīgo uzskatot tieši bojāgājušo puisi.

Jana saka – vainot kādu nu vairs nav jēgas un laiku atpakaļ nepagriezīsi. Meitene cer, ka apkārtējie neuzskatīs viņu par vainīgu notikušajā un atcerēsies tikai un vienīgi bojāgājušā Elvila labās īpašības.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu