Ozolniekos šoferis uz gājēju pārejas uztriecas diviem maziem bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gājēju pāreja; ilustratīvs foto.
Gājēju pāreja; ilustratīvs foto. Foto: Ieva Lūka/LETA

Ozolniekos par spīti gājēju pārejai un spilgtajām zīmēm, kas brīdina par tās tuvošanos, Rīgas ielā noticis pārsteidzošs negadījums. Kāds šoferis vadot “Subaru” automašīnu uztriecās virsū diviem maziem bērniem, kurus pāri “zebrai” pie rokas veda viņu mamma, vēsta raidījums "Degpunktā".

Par notikušo uzsākts kriminālprocess un jaunāko meitiņu ar gūtajām traumām nācās nogādāt slimnīcā.

Netālu no Ozolnieku Tautas nama izveidotas vairākas gājēju pārejas, par kurām reti kurš no vietējiem iedzīvotājiem ir apmierināts. Viņiem šķiet, ka autovadītāji nepārredz šos brauktuves posmus, par spīti brīdinošajām ceļa zīmēm.

Agrā otrdienas rītā kāda māmiņa ar diviem maziem bērniem centās šķērsot Rīgas ielu, strikti ievērojot gājēju pārejas robežas, taču, velti – kāds 54 gadus vecs “Subaru Forester” vadītājs uztriecās virsū abiem sievietes bērniem.

Uz gājēju pārejas tika uzbraukts 2014. gadā dzimušai meitenītei, kura ar traumām tika nogādāta slimnīcā.

2008. gadā dzimušajam puisītim nav smagas traumas, viņam tika sniegta palīdzība ambulatori, un arī cietusi nav viņa mamma.

Alkohola klātbūtni vīrieša izelpā policija nebija konstatējusi, tāpēc negadījuma apstākļi ir jo īpaši pārsteidzoši. Arī uzrunātā jaunā māmiņa, kas dzīvo un audzina bērnu Ozolniekos, regulāri šķērso ap Tautas namu izveidotās gājēju pārejas, bet tomēr, nejūtas droši.

» Negadījums uz Ventspils šosejas: notriektais velosipēdists bija 80 gadus vecs vīrietis

Policija par notikušo uzsākusi kriminālprocesu, un izmeklētāji šobrīd skaidro, kāpēc vadītājs nepamanīja visus trīs gājējus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu