"Viņš līda kauties!" Pusaudze izsauc policiju sava iedzērušā tēva uzvedības dēļ (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Grādīgo dzērienu malkošana kādam Bolderājas iedzīvotājam izvērsusies visai nepatīkami. Pēc policistu vizītes vīrieša dzīvoklī, viņa ģimenes locekļi nolēmuši nakšņot citur, bet viņam pašam nu draud nopietnas nepatikšanas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap septiņiem vakarā pie viena no daudzdzīvokļu namiem Bolderājā piestājusi policijas ekipāža. Vīri, devušies talkā kādai pusaudzei. Brīdī, kad inspektori sasnieguši norādīto dzīvoklī, atklājies, ka izsaucēja jau stāv uz sliekšņa un gaida policistus.

Dzīvoklī tika sastapta gan 14 gadus vecā meitene, kura izsauca policiju, gan arī viņas tēvs.

"Viņš līda kauties. Viņš mani grūstīja," sacīja pusaudze. Pēc tam tēvs devies gulēt. "Tad viņš pamodās un atkal sāka mani apsaukāt. Es pateicu, ka viņš ir tāds un tāds. Viņš atnāca, izmētāja krēslu, uzbruka man – es neizturēju un piezvanīju."

Tēvs atkal norādīja, ka meita viņu nosaukusi sliktā vārdā un tā rezultātā izcēlies konflikts.

Viņš noliedza, ka ir ietekmējis meitu fiziski.

Neilgi pēc policistu ierašanās, dzīvoklī atgriezusies arī pusaudzes māte. Saprotot, ka šajā vakarā situāciju atrisināt neizdosies, kundze ar meitu nolēmusi pārnakšņot pie radiniekiem.

Laikā, kamēr abas kravājušas mantas, likuma sargi veikuši alkohola pārbaudi un atklājies, ka ģimenes galva, skandalējis būdams gandrīz 2,5 promiļu reibumā.

Turklāt, ieskatoties policijas datu bāzes atklājies, ka šis nav pirmais izsaukums, par skandālu šajā miteklī.

Saistībā ar šo gadījumu uzsākta administratīvā lietvedība par emocionālo vardarbību pret bērnu un tiks nosūtīta Rīgas pašvaldības policijas Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu