Policija Daugavpilī izglābj zīdaini un sievieti no pašnāvības (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daugavpils pilsētas pašvaldības policija

Piektdien, 25. janvāra vakarā, Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas dežūrdaļa saņēma informāciju, ka vienā no pilsētas dzīvokļiem, iespējams, ir cietis zīdainis un tiek plānota pašnāvība, ziņo Daugavpils pilsētas pašvaldības policija.

Nekavējoties tika informēti Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes darbinieki, kā arī uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā pašvaldības policijas mobilā patruļgrupa.

Pašvaldības policija, ierodoties notikuma vietā, konstatēja, ka minētajā dzīvoklī ir ieslēgts apgaismojums, bet neviens neatsaucas un durvis neatver.

Atkārtoti sazinoties ar izsaucēju, noskaidrots, ka tam ir dzīvokļa rezerves atslēgas. Patruļgrupa steidzami devās pakaļ izsaucējam, atstājot vienu pašvaldības policijas darbinieku notikuma vietā atbalsta sniegšanai Valsts policijas pārstāvjiem.

Tomēr durvis nevarēja arī atslēgt ar rezerves atslēgām, jo viena no slēdzenēm bija aizslēgta no iekšpuses un, iespējams, pat salauzta.

Izvērtējot situāciju, tika pieņemts lēmums uzlauzt durvis, un uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvji, kuri, izmantojot speciālo tehniku, atvēra durvis.

Veicot apskati, konstatēts, ka dzīvoklī uz dīvāna guļ zīdainis, kā arī dzīvoklī atrodas sieviete ar virvi ap kaklu.

Virve nekavējoties tika pārgriezta, un sieviete nodota Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem, kuri jau bija ieradušies notikuma vietā.

Sieviete un zīdainis tika nogādāti ārstniecības iestādē, savukārt izsaucējs devās uz policijas iecirkni kopā ar Valsts policijas pārstāvjiem tālāko procesuālo darbību īstenošanai.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu