Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kuram orgasms svarīgāks? Laimīgu pāru intīmās dzīves noslēpumi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels

Laimīgas attiecības veido daudz svarīgu elementu - viens no tiem ir intīmās attiecības. Sekss veido starp diviem cilvēkiem īpašu saikni, tāpēc svarīgi, lai tas būtu kvalitatīvs un patīkams. Laimīgi pāri to ļoti labi zina - portāls "Postimees" apkopojis viņu padomus.

  • Kvalitāte ir svarīgāka par kvantitāti

Vairumam pāru ilgstošās attiecībās ar laiku seksuālā aktivitāte noplok. Laimīgus pārus tas netraucē, jo viņi zina, ka viena kvalitatīva reize ir labāka nekā desmit nekvalitatīvas. Bet, lai katru reizi padarītu par īpašu un abiem patīkamu notikumu, nepieciešams ieklausīties savā partnerī, atklāti diskutēt par intīmām tēmām un ekperimentēt gultā.

» Vai izmēram ir nozīme?

Lai gan sākumā tas būs mulsinoši, ar laiku seksuālā dzīve tikai uzlabosies.

  • Priekšspēle ir ļoti, ļoti svarīga

Vīrieši uzbudinās ātrāk, un viņiem liekas, ka tikpat ātri noskaņoties spēj arī sievietes. Tāpēc reizēm vīrieši priekšspēli uztver kā patīkamu, bet ne vienmēr vajadzīgu detaļu.

Īstenībā tā ir daudz svarīgāka nekā varētu likties - priekšspēle katru reizi sniegs atšķirīgu intīmo noskaņu, lai sekss nekļūtu par monotonu nodarbi.

Jūs varat izspēlēt neķītrus dialogus un apmainīties ar intīmām ziņām vai pavedinošiem foto visas dienas garumā. Šīs mazās, bet ļoti nozīmīgās detaļas, bagātina un dažādo seksuālo dzīvi.

  • Sekss nedrīkst būt daļa no soda

Daudzi pāri tic, ka visas nesaskaņas iespējams atrisināt gultā. Reizēm arī sievietes mēdz savus vīriešus "sodīt", atsakoties no intīmām attiecībām. Patiesībā abas šīs metodes attiecības neuzlabos - gluži pretēji.

Seksam nevajadzētu būt kādai daļai no strīda.

» Skūpsti mani visur: 5 erogēnās zonas, kurām trūkst uzmanības

Tas var notikt pēc strīda atrisināšanas un izlīgšanas, taču tam nevajadzētu būt kā soda instrumentam.

  • Orgasms ir svarīgs abiem

Vēl joprojām mēdz būt pāri, kuri uzskata, ka orgasms jāsasniedz tikai vīrietim. Tad, kad vīrietis ir sasniedzis orgasmu, tad arī sekss beidzas, pieņemot, ka sievietei orgasms nav tik svarīgs un

"nu, ja sanāks, tad labi, ja nē, tad arī nekas".

Laimīgās attiecībās apmierinātiem jābūt abiem. Rēķinoties ar otra vēlmēm un labsajūtu, pāri satuvinās, un tas attiecības tikai uzlabo.

  • Attālums un laika nepavadīšana kopā palīdz

Ievērot otra cilvēka personīgo telpu attiecībās ir svarīgi katram pārim. Laiks sev nepieciešams ikvienam, jo komunikācija ar citiem, arī savu otro pusīti, nogurdina. 

» "Kā pareizi mērīt "draudziņu"?" Seksologs atbild uz vienu no visu laiku meklētākajiem jautājumiem

Turklāt, pavadot laiku atsevišķi, pāris arī sāk ilgoties viens pēc otra. Šādas ilgas uzlabo seksa kvalitāti un padara to aizraujošāku.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu