Piecas lietas, ko ekstrasenss nekad nestāstīs klientam (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pūce Rīgas zooloģiskajā dārzā.
Pūce Rīgas zooloģiskajā dārzā. Foto: LETA

Gaišreģi, kā zināms, redz to, ko nav lemts ieraudzīt citiem - tāpēc tos arī šādi dēvē. Tomēr, izrādās, ir arī tādas lietas, ko ekstrasensi savam klientam nekad neteiks. Portāls "Rus.Tvnet" apkopojis piecas lietas, ko par kurām gaišreģi klusēs.

1. "Kad es nomiršu?"

Gandrīz ikviens cilvēks, kurš vēršas pie ekstrasensa personīgi, cenšas uzzināt, cik ilgu mūžs viņam atvēlēts, kad viņš mirs un kā tas notiks. Tiesa, portāls "Kluber" vēsta, ka īsts profesionālis nekad neteiks to klientam. Arī tad, ja skaidri zina atbildes uz klienta jautājumiem. 

Īsts ekstrasenss saprot, ka cilvēkam šī informācija dzīvi noteikti neatvieglos, bet gluži pretēji - krietni sarežģīs.  

Uzzinot savu nāves dienu, cilvēks kļūs viegli ietekmējams un ļoti satrauksies, nepārtraukti domās par savu likteni. Rezultātā var rasties pat domas izdarīt pašnāvību. 

2. "Vai es izveseļošos"

Smagi slima cilvēka jautājums par veselību - vēl viens temats, par kuru nerunās pieredzējuši ekstrasensi. Iemesli ir līdzīgi - šis jautājums saistīts ar dzīvi un nāvi. Daudzi gaišreģi spēj precīzi noteikti klienta emocionālo un fizisko stāvokli, taču, dodot konkrētu informāciju, viņi izdara "lāča pakalpojumu". 

Sakot, ka cilvēks izveseļosies, orākuls var izprovocēt slimnieka vēlmi ārstēties, ja teiks, ka viss beigsies fatāli - nogalinās pēdējo cerību izveseļoties. 

3. "Varbūt pateiksiet laimīgo lozi loterijā?"

Tikai asprātīgākie ciniķi dosies pie orākula un vaicās, lai iesaka laimīgo lozi vai skaitļu kombināciju loterijā. Pat pieredzējuši ekstrasensi nevar pareģot uzvarētāja lozi.

Ja viņi to spētu - jau sen būtu stāvus bagāti. 

4. "Kad notiks tas vai cits notikums?"

Tūkstošiem cilvēku, apmeklējot ekstrasensu, vēlas uzzināt, kad tieši viņi satiks savu mīlestību, kad viņus gaida kāpums pa karjeras kāpnēm.

Tomēr arī šis nebūs atbildams jautājums, jo orākuls nekad nespēs pateikt precīzu datumu. 

5. "Vai es varu izmainīt savu likteni?"

Neviens orākuls neteiks, ka klienta spēkos nav mainīt savu likteni. Ekstrasenss noteikti pastāstīs, ko redz klienta pagātnē, teiks, ka redz nākotni.

Tomēr - tā pienāks tikai tad, ja cilvēks pats uzņemas atbildību par savas dzīves notikumiem. Un pat tad, ja šī atbildība un rīcības nākotnē būs bez rezultāta, ekstrasenss to neteiks, lai neatņemtu cerību. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu