"Nekad un nemūžam vairs!" Grigule-Pēterse met mieru politikai (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Eiropas Parlamenta deputāte Iveta Grigule-Pēterse.
Eiropas Parlamenta deputāte Iveta Grigule-Pēterse. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Politikai - nekad un nemūžam vairs, tādu nostāju, komentējot savus politiskos plānus, intervijā aģentūrai LETA pauda Eiropas Parlamenta (EP) deputāte Iveta Grigule-Pēterse.

Taujāta, kādi ir deputātes politiskie plāni, eiroparlamentāriete atbildēja, ka parasti nesaka "nekad un nemūžam", bet šis esot gadījums, kad to varot teikt.

"Esmu izgājusi visus trīs līmeņus - pašvaldības, Saeimu un EP, un atskatījusies es esmu gana. Ko es darīšu? Redzēsim. Varbūt kā brīvprātīgais strādāšu kādā dzīvnieku patversmē. Suņi un kaķi man patīk labāk nekā cilvēki," skaidroja politiķe.

Viņa noliedza, ka lēmums būtu saistīts ar kādu vilšanos politiskās darbības laikā. EP viņai esot bijusi laba pieredze, kur gūtas arī zināšanas un iespējas.

"EP Vidusāzijas delegācijā bija labi padarītas lietas, kas rada gandarījumu. Bet EP jeb lielais teātris un pļāpātuve nav priekš manis, jo man vajag darbu ar kustību un rezultātu," teica Grigule-Pēterse.

Deputāte norādīja, ka nevar gaidīt 12 gadus, "kad kāds štrunta jautājums beidzot tiek atrisināts".

Tā vietā viņa varot strādāt kaut 24 stundas dienā, ja beigās ir redzams darba rezultāts, par kuru ir gandarījums. Viņa uzsvēra, ka gandarījumu par darbu EP neizjūt, vienīgi par darbu Vidusāzijas delegācijā.

"Saeima ir tieši tāda pati pļāpātuve kā EP. Periods, kad strādāju Mārupes pašvaldībā, bija vispiepildītākais. Paldies Mārupes novada domes priekšsēdētājam Mārtiņam Bojāram. Viņa laikā nekad nav bijušas striktas valdošās koalīcijas un opozīcijas. Visi deputāti strādāja kopā, un, ja kādam cilvēkam bija laba ideja, tad šo ideju arī centās realizēt. Un tad ir gandarījums. Tas ir kopējs komandas darbs, kas sniedz gandarījumu. Briselē tāda gandarījuma nav," piebilda eiroparlamentāriete.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu