Par Saeimas Aizsardzības komisijas priekšsēdētāju ievēlēts Juris Rancāns (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
13.Saeimas deputāts Juris Rancāns nodod zvērestu jeb svinīgo solījumu 13.Saeimas pirmās sēdes laikā.
13.Saeimas deputāts Juris Rancāns nodod zvērestu jeb svinīgo solījumu 13.Saeimas pirmās sēdes laikā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Par Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāju šodien ievēlēts deputāts Juris Rancāns (JKP).

Aizsardzības komisijas vadītāja amats kļuva vakants, kad Saeima kriminālvajāšanai izdeva līdzšinējo tās vadītāju deputātu Juri Jurašu (JKP). Līdz ar izdošanu kriminālvajāšanai deputāts uz attiecīgo laiku ir zaudējis tiesības balsot un piedalīties komisijas sēdēs parlamentārieša statusā.

Reizē Jurašam ir tiesības būt klāt komisijas sēdē, un politiķis šodien izmantoja šo iespēju, apmeklējot komisijas sēdi, tomēr ne parlamentārieša statusā.

Kā ziņots, Jurašs, kurš ir arī Tieslietu ministrijas parlamentārais sekretārs, pagaidām neplāno nolikt deputāta mandātu, to viņš apliecināja aģentūrai LETA.

Jurašs izdots saistībā ar kriminālprocesu, kurā ir aizdomas, ka Jurašs izpaudis valsts noslēpumu saturošu informāciju. Pats politiķis norāda, ka izpaudis informāciju par kukuļa piedāvājumu pēc tam, kad nav sekojusi reakcija un izmeklēšana no tiesībsargājošo iestāžu puses.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu