Mārcis Šteinbergs noslēdz ilgtermiņa līgumu ar Spānijas basketbola grandu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mārcis Šteinbergs
Mārcis Šteinbergs Foto: www.bkogre.lv

Aizvadītās nedēļās izskaņā, septiņpadsmit gadus vecais Ogres basketbola skolas audzēknis Mārcis Šteinbergs noslēdzis ilgtermiņa līgumu ar vienu no Spānijas ACB līgas grandiem – “Gran Canaria” , vēsta "Ogres" kluba mājas lapa. 

Mārcis Šteinbergs kļuvis par pirmo Ogres basketbola kluba jauno spēlētāju, kuram izdevies noslēgt sadarbību ar Eiropas spēcīgākās basketbola līgas organizāciju. “Gran Canaria” ir stabils Spānijas ACB līgas dalībnieks vismaz pēdējo 10 gadu garumā un ir pazīstami ar savu spēcīgo jaunatnes sistēmu, kura īpaši specializējas tieši garo spēlētāju attīstīšanā.

Šteinbergs Latvijas jaunatnes basketbola skatuvē uzspīdējis pēdējo pāris sezonu laikā, sākotnēji nokļūstot basketbola kluba “Ogre” rotācijā un vēlāk arī Latvijas U18 izlases sastāvā. Aizvadītajā vasarā, Latvijas U18 izlases sastāvā, kopā ar basketbola kluba “Ogre” un Latvijas U18 izlases galveno treneri Artūru Visocki-Rubeni, Šteinbergs kļuva par Eiropas vicečempionu.

Mārcis Šteinbergs: “Vēlos pateikt paldies basketbola klubam “Ogre” par ieguldījumu manā izaugsmē, īpaši treneriem Artūram Visockim-Rubenim un Uldim Švēdem, kā arī kluba vadībai par atbalstu manā pārejā uz “Gran Canaria". Paldies manai sporta skolai “Ogres basketbola skola” un tās direktorei Ilgai Neimanei. Īpašs paldies manam pirmajam trenerim Pēterim Ozoliņam, par basketbola pamatu ieaudzināšanu."

"Man vēl ir daudz jāstrādā un jāmācās, lai izaugtu par izcilu basketbolistu, taču bez iepriekš minētā atbalsta nebūtu radusies šāda iespēja doties pilnveidoties uz augsta līmeņa ACB kluba sistēmu. Turēšu īkšķus par Ogres komandām. Novēlu gan basketbola klubam Ogre, gan manai, nu jau bijušajai, Ogres basketbola skolas jaunatnes komandai šogad izcīnīt medaļas," stāsta jaunais basketbolists. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu