Iereibis vīrietis sola policistiem nesēsties pie stūres; drīz vien tiek pieķerts vadām auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Attēls no notikuma vietas.
Attēls no notikuma vietas. Foto: Rīgas pašvaldības policija/Facebook

Piektdien, 8. februārī, Pļavniekos par automašīnas vadīšanu reibumā aizturēts jau iepriekš brīdināts vīrietis, vēsta Rīgas pašvaldības policija.

8. februārī pulksten 4.53 Rīgas pašvaldības policisti, patrulējot Pļavniekos, ievēroja kādu stāvēšanai novietotu BMW markas automašīnu. Pie transportlīdzekļa stūres sēdēja acīmredzami iereibis vīrietis. 

Policisti piegāja pie automašīnas vadītāja. Pārrunu laikā noskaidrots, ka vīrietis tik tiešām pirmīt ir lietojis alkoholu. Kungs kategoriski noliedza, ka pirms tam būtu reibumā vadījis automašīnu un solīja turpat transportlīdzeklī izgulēt dzērumu.

Tomēr pēc neilga laika tā pati automašīna pamanīta Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielā, piedalāmies ceļu satiksmē.

Autovadītājs, pamanot policijas tuvošanos, paātrināja ātrumu un strauji nogriezās iekšpagalmā. Pēc pārsimt metriem bēglis iebrauca strupceļā. Lai atturētu no iespējamas bēgšanas mēģinājuma policisti transportlīdzekli uzreiz nobloķēja. 

No transportlīdzekļa vadītāja vietas uzreiz izkāpa vīrietis, kurš iepriekš bija solījis nesēsties pie automašīnas stūres reibumā.

Neskatoties uz to, ka policisti autovadītāju jau bija atpazinuši, viņš sāka stāstīt, ka nemaz neesot vadījis transportlīdzekli.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas Ceļu policijas darbinieki turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu