Nāve dzimšanas dienā - sievieti nosit beisbola bumbiņa (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

ASV pilsētā Losandželosā beisbola spēles laikā mirusi kāda 79 gadus veca sieviete. Skatītāju rindās sēdošā saņēmusi triecienu ar beisbola bumbiņu, kura trāpījusi pa galvu, informē vietējie mediji. 

Traģiskais negadījums noticis Augstākās beisbola līgas spēles laikā, Losandželosas "Dodgers" un Sandjego "Padres" vienību duelī.

25. augustā Linda Goldblūma "Dodger" stadionā atzīmēja savu dzimšanas dienu. Tajā pašā dienā tika svinēta arī sievietes 59. kāzu gadadiena. Diemžēl svinības beidzās traģiski.

Incidents rosinājis izvērtēt drošības pasākumus spēļu laikā. Zīmīgi, ka Goldblūmas nāve notikusi pirmajā sezonā, kad stadionam uzstādīts aizsargtīkls, lai pasargātu skatītājus no iespējamajām traumām. 

Mirušās sievietes meita žurnālam "The Washington Post" atzina, ka aizsargtīkls nekādā veida nepasargāja no trieciena.

"Tas bija diezgan nepatīkami. Lidojošo bumbu nebija iespējams nedz notvert, nedz izvairīties no tās," atzina meita.

Izmeklētāji atzina, ka sieviete mirusi no akūtas iekšējas asiņošanas, kura radusies pēc spēcīgā trieciena. Komandas izteikušas līdzjūtību tuvinieku ģimenēm, un nekādas procesuālas darbības nesekos. 

Kā min komandas pārstāvji, Goldblūmas nāve ir pirmā pēdējos 50 gados, kad cilvēks mirst no tieša bumbas trieciena.

"Visas sezonas laikā vairāki līdzjutēji gūst traumas vērojot spēles stadionā," min komandas pārstāvji.

Līdzīgi notikumi norisinājušies 2017. gadā "Yankee" stadionā - kāda divgadīga meitene līdzīgā veidā guvusi traumas no lidojošas bumbas ārpus spēles laukuma. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu