"Putnu balles" menedžere atklāj, kad varētu tikt izkaisīti Valtera Frīdenberga pelni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valters Frīdenbergs
Valters Frīdenbergs Foto: Evija Trifanova/LETA

Pērnā gada oktobrī visu Latviju satrieca ziņa, ka pēc cīņas ar vēzi mūžībā devies mūziķis Valters Frīdenbergs. Tagad, kad kopš Valtera nāves ir apritējuši četri mēneši, jaunatvērtā restorānā "Hercogs" pulcējās vairāki "Putnu balles" dalībnieki, kopā ar viņiem esot arī Frīdenberga līgavai Kristīnei Paeglei.

Dziedātāja Kristiāna Stirāne pagājušajā ceturtdienā pulcēja grupas "Putnu balle" dalībniekus, lai kopīgi ievērtētu tur jaunatvērto ģimenes restorānu "Hercogs".

"Mēs bieži satiekamies ārpus koncertiem, un tagad ar mums visās tikšanās reizēs ir arī Valtera draudzene Kristīne. Turamies kopā, jo tā vieglāk pārvarēt zaudējuma skumjas,"  izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja grupas menedžere Anete Kalniņa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anete.Kalnina (@aneteputnuballe) on

Anete pastāstīja, ka "Putnu balle" un Valtera mīļie būs kopā arī brīdī, kad piepildīs dziedātāja vēlēšanos - izkaisīs viņa pelnus okeānā. Pagājušajā rudenī viņš ļoti gribēja aizceļot uz Portugāli, taču slimība viņam to liedza, un 17. oktobrī mūziķis zaudēja cīņā ar vēzi. Anete atklāja, ka ceļojumu uz Portugāli plāno Kristīne un, visticamāk, tas notikšot šajā pavasarī, kad visi grupas dalībnieki - Kristiāna, Līva, Elvijs, kurš patlaban dzīvo Anglijā, un Kārlis Būmeisters, kurš strādā Briselē,- varēs turp doties kopā.

Kā jau ziņots, 26. oktobrī notika publiska atvadīšanās no Frīdenberga Rīgas krematorijas Lielajā zālē. Pēdējo reizi satikties ar viņu bija ieradusies gan ģimene, gan draugi un talanta pielūdzēji.

Fotogalerija: Atvadīšanās no pāragri mūžībā aizgājušā Valtera Frīdenberga

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu