Vīrietis naktī Ziepniekkalnā sava paziņas auto atrod piedzērušos svešinieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Naktī uz sestdienu, 16. februāri, pulksten 01.40 Valsts policija saņēma izsaukumu uz Rīgu, Līvciema ielu, kur kāds piedzēries vīrietis bija ielīdis svešā automašīnā. 

Aculiecinieks ziņoja, ka pamanījis savam paziņam piederošā Volkswagen Polo automašīnā ilgstoši sēžam nepazīstamu vīrieti, tāpēc nolēmis izsaukt likumsargus.

Notikuma vietā ieradās Rīgas Zemgales iecirkņa policisti un patruļpolicisti.

Iedzīvotāja sniegtā informācija apstiprinājās - automašīnai bija uzlauztas durvis un tajā atradās 33 gadus vecs vīrietis acīmredzamā alkohola reibumā. Stiprā reibuma dēļ vīrietis nespēja paskaidrot, kāpēc ielīdis transportlīdzeklī. Turklāt viņš atteicās no medicīniskās ekspertīzes alkohola koncentrācijas noteikšanai asinīs.

Pārbaudot automašīnas salonu, par laimi, nekādi bojājumi netika konstatēti.

Saistībā ar notikušo sākotnēji uzsākts kriminālprocess par automašīnas zādzības mēģinājumu, taču izmeklēšanas gaitā tas, visticamāk, tiks pārkvalificēts pēc panta par svešas mantas tīšu bojāšanu.

Ņemot vērā, ka vīrietis atteicās no alkohola pārbaudes, viņam par to tiks sastādīts protokols.

Aizdomās turētais iepriekš sodīts par zādzībām nelielā apmērā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu