Pēc Ēģiptē piedzīvotās vardarbības Māra Katarska mūziķes karjeru veidos Latvijā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen latviešu dziedātāja, šovā "OKartes skatuve" iepazītā Māra Katarska nonāca šausminošā situācijā Ēģiptē, kur viņu turējis gūstā un fiziski ietekmējis kāds nesen iepazīts vīrietis. Tagad, kad Māra ir veiksmīgi atgriezusies pie ģimenes Latvijā, viņa plāno karjeru turpināt šeit.

Lai gan vēl nesen meitene stāstīja, ka nākotnē turpinās ceļot un uzstāties, tiesa, Eiropas valstīs, kur kultūra viņai ir zināma, tagad izdevumam "Privātā Dzīve" viņa apliecināja, ka savu turpmāko dzīvi un karjeru tomēr vēlas veidot Latvijā.

"Šobrīd ļoti aktīvi meklēju kādu mazu dzīvoklīti Rīgā. Uz Rīgu plānoju pārcelties jau šīs nedēļas laikā," izdevumam atklāja Māra. Viņa cer, ka izdosies turpināt un attīstīt savas muzikālās gaitas dzimtenē.

"Strādāju pie savām oriģināldziesmām un priecājos, ka cilvēki mani aicina uzstāties," atzina Māra, kura ir apņēmības pilna uzstāties arī Rīgā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu