"Nets" līderis: Kuruca sniegums ir patīkams pārsteigums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" līderis Diandželo Rasels izteicies, ka latviešu basketbolista Rodiona Kuruca līdzšinējais sniegums ir ļoti patīkams pārsteigums, vēsta "The Athletic". 

Aizvadītajā nedēļas nogalē abi basketbolisti piedalījās NBA Visu Zvaigžņu nogales ietvaros. Rasels izpelnījās vietu Visu Zvaigžņu spēlē, bet Kurucs - Uzlecošo Zvaigžņu spēlē. 

"Nets" līderis Rasels atzinis, ka latviešu basketbolists ar katru spēli paliek arvien labāks un labāks, kā arī līdzšinējais Kuruca sniegums ir bijis ļoti patīkams pārsteigums.

"Kurucs ir mūsu unikālais ierocis. Viņš aug ar katru spēli. Kurucs prot ietekmēt spēli gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, tādēļ ir grūti paredzēt, ko no viņa varētu sagaidīt nākamajā spēlē. Viņš man ir pierādījis, ka prot spēlēt šajā līmenī. Esmu ļoti patīkami pārsteigts par viņa līdzšinējo sniegumu," atzinis Rasels. 

21 gadu vecais Kurucs šosezon ir aizvadījis 41 spēli "Nets" sastāvā, kuru laikā vidēji guvis 8,8 punktus, kā arī izcīnījis 3,6 atlēkušās bumbas. 

Bruklinas komanda 59 spēlēs spējusi izcīnīt 30 uzvaras, dotajā brīdī ieņemot sesto vietu Austrumu konferencē. 

Galerija: Rodions Kurucs mačā pret Bostonas "Celtics"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu