Kivičs šokā: Kā var atņemt bērnus, ja ieej vannā ar mīļoto cilvēku? (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Пресс-фото

Mūziķa Andra Kiviča un Lienes Skulmes uzvedība publiskajā telpā nonākusi Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) redzeslokā - inspekcija gatavo iesniegumu Valsts policijai.

Kivičs gan izdevumam "Vakara Ziņas" tagad norādījis, ka no VBTAI viņam neviena no tiesībsargājošām iestādēm nav zvanījusi - viņš par šāda fakta esamību uzzinājis no medijiem.

"Mēs kopā ar bērniem nedzīvojam. Un kā mums var atņemt to, ar ko mēs nedzīvojam kopā? Kas tas tāds ir? Es domāju, ka tas ir idiotisms. Mēs esam audzinājuši savus bērnus visu mūžu. 

Izturējāmies pret viņiem sirsnīgi, esam mīļojuši, ģērbuši un nodrošinājuši. Tagad, kad iegājām kopā ar Lieni vannā, cik saprotu, tas ir iemesls tam, lai mēs nebūtu labi vecāki. Tas ir tikai Latvijā iespējams debilisms. Stulbums, idiotisms un plānprātība, tā es to visu kopā varu raksturot. Morāle ir šāda: ja tu ieej Latvijā vannā ar mīļoto cilvēku, tad tev var atņemt vecāku tiesības. Tādā valstī mēs dzīvojam," uzskata Kivičs. 

Kivičam no iepriekšējām attiecībām ir dēls un divas meitas, savukārt Skulme ir trīs meitu mamma. 

Pāris par savām attiecībām paziņoja pērnā gada izskaņā - Kivičs vēl nebija oficiāli šķīris laulību ar savu meitu mammu Madaru Kiviču, kad jau dzīvoja kopā ar Lieni. 

Tāpat nesen internetā tika nopludināta Kiviča un Skulmes kailfoto, taču mūziķis skaidro, ka tā esot bijusi fotogrāfija, kura nav paredzēta publiskai apskatei.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu