Kā vienmēr izskatīties lieliski? Sindijas Kraufordes skaistuma noslēpumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Sindija Krauforde ir zināma visā pasaule - viņa slavu guvusi, veidojot veiksmīgu modeles karjeru. Tagad gan biežāk Krauforde redzama reklāmas kampaņās un modes skatēs. Taču, lai kur viņa dotos, 53 gadus vecā modele vienmēr izskatās apburoši. Portāls "Postimees" atklāj viņas skaistuma noslēpumu.

Sindija Krauforde atzinusi, ka viņas labās figūras noslēpums ir uzturs - viņa ikdienā daudz lieto smūtijus. Modeles iecienītākā smūtija recepte: mandeļu piens, banāns, spināti, piparmētra, kokosrieksts un pavisam nedaudz Japānas zaļās tējas "matcha" pulveris.

» Mīnus 7 kg divās nedēļās: Sindijas Kraufordes superdiētas

Lielākā daļa uztura, ko Krauforde ikdienā lieto, ir veselīgs: "Mans ķermenis izskatās un jūtas daudz labāk, ja es nelietoju baltmaizi un makaronus. Es cenšos ēst zivis, dārzeņus, ēdienu, kurā ir daudz proteīna."

"Bet reizēm es vienkārši atļauju sev apēst veselu picu."

Foto: Sindija Krauforde elegantā "Dolce & Gabbana" fotosesijā 

Vēl, lai uzturētu sevi formā, Krauforde arī regulāri nodarbojas ar sportu: "Parasti trenējoties, es veicu gan spēka, gan izturības vingrojumus. Vislabāk man patīk lēkāt pa batutu, skriet vai vienkārši pastaigāties dabā. No mūsu mājām līdz pludmalei ved kāpnes."

"Es ielieku austiņas, ieslēdzu mūziku vai kādu audio grāmatu, un skrienu pa šīm trepēm augšā un lejā 20 minūtes."

"Tad vēl pusstundu daru vienkāršus vingrojumus, ko atceros no skolas laikiem - palēcienus, pietupienus, "presītes". Reizi nedēļā dodos pārgājienā."

Foto: Sindija Krauforde un viņas bērni

Tomēr Krauforde ir pārliecināta - tvirtu ķermeni, veselīgu ādu un skaistus matus nevar iegūt tikai dodoties uz sporta zāli, ēdot dārzeņus un zieķējot matus ar olīveļļu. 

Skaistu modeļu noslēpums ir ieklausīties savā ķermenī un sekot intuīcijai: "Ja tev nepatīk braukt ar velosipēdu, dodies peldēt. Nepatīk peldēt - ej uz sporta zāli!"

"Atrodi nodarbošanos, kas tev patiešām patīk."

"Kad man cilvēki jautā mana skaistuma noslēpumus, es atbildu, ka nav nekādu noslēpumu. Mēs taču visi to zinām - daudz jāguļ, jādzer ūdens un nedrīkst smēķēt."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu